Libnet.ro
UNICEF

14:16

Camera: Proiectul privind masurile in stare de alerta adoptat

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Camera: Proiectul privind masurile in stare de alerta adoptat

Camera Deputatilor a adoptat proiectul Guvernului privind masurile din starea de alerta, fiind facute mai multe modificari, printre care aceea ca Parlamentul va trebui sa incuviinteze starea de alerta in cazul in care aceasta se instituie in cel putin. continuă pe Wall-Street Ro

NEWS ALERT. Senatul a adoptat proiectul privind masurile din perioada starii de alerta

Senatul a adoptat marti, in plen, formuland mai multe amendamente, proiectul de lege al Guvernului c.

VIDEO. Guvernul a adoptat proiectul privind masurile din starea de alerta

Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru reglementarea situatiei de alerta care va fi instituita.

Haos in Parlament. Proiectul privind starea de alerta, verificat din nou, dupa ce au fost gasite erori

Deputatii s-au reunit din nou, miercuri, in sedinta de urgenta la Comisia Juridica, pentru a verifica din nou proiectul de lege privind starea de alerta. Surse politice au declarat ca proiectul adoptat in Comisia Juridica are mai multe greseli.

Proiectul privind starea de alerta, modificat de senatori. Ce a fost eliminat

Senatorii au modificat proiectul privind instituirea starii de alerta, in comisii. Cele mai importante modificari se refera la imposibilitatea suspendarii din functie a celor din conducere. Un alt amendament prevede ca Parlamentul sa incuviinteze instaurarea starii de alerta.

USR: Proiectul privind starea de alerta favorizeaza politizarea administratiei publice

USR apreciaza ca proiectul Guvernului privind starea de alerta favorizeaza politizarea administratiei publice, motiv pentru care a formulat mai multe amendamente, inclusiv privind incetarea, dupa sase luni, a contractelor de munca ale persoanelor angajate fara concurs in institutiile publice.

Seful Senatului a anuntat ca Parlamentul va vota in regim de urgenta proiectul privind starea de alerta Robert Cazanciuc (PSD) a citat din Abraham Lincoln pentru a ilustra incompetenta Guvernului PNL

Presedintele interimar al Senatului, social-democratul Robert Cazanciuc, a declarat ca Parlamentul va vota in procedura de urgenta proiectul de lege privind starea de alerta. Deja acest lucru se intampla la.

Pro Romania, impotriva proiectului privind masurile in starea de alerta; nu ii ajuta pe oameni

Liderul Pro Romania Victor Ponta a anuntat ca este impotriva proiectului privind masurile din starea de alerta, considerand ca nu este un act normativ care sa-i ajute pe oameni, da Guvernului foarte multe puteri si pastreaza Romania intr-o 039;039;stare de.

Camera Deputatilor a votat legea privind starea de alerta

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri seara, proiectul de lege privind masurile ce trebuie aplicate in timpul starii de alerta. Proiectul a fost trimis spre vot Parlamentului de catre Guvernul PNL, dar acesta a.

Proiectul de lege privind masurile din perioada starii de alerta, dezbatut si votat in Camera Deputatilor

UPDATE, 13 mai, ora 12. 20 -Curtea Constitutionala a decis ca starea de alerta este constitutionala. Proiectul de lege privind masurile din perioada starii de alerta ajunge, miercuri, in Camera.

Senatorul PSD Robert Cazanciuc, despre proiectul Guvernului privind starea de alerta: E o alta dovada de incompetenta

Vicepresedintele Senatului, Robert Cazanciuc, a declarat, luni, ca Guvernul este iresponsabil pentru ca a prezentat tarziu proiectul privind starea de alerta.

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1897 seconds )