Libnet.ro
UNICEF

00:07

Proiectul de lege privind masurile din perioada starii de alerta, dezbatut si votat in Camera Deputatilor

B1 B1,
Proiectul de lege privind masurile din perioada starii de alerta, dezbatut si votat in Camera Deputatilor

UPDATE, 13 mai, ora 12. 20 -Curtea Constitutionala a decis ca starea de alerta este constitutionala. Proiectul de lege privind masurile din perioada starii de alerta ajunge, miercuri, in Camera. continuă pe B1

NEWS ALERT. Senatul a adoptat proiectul privind masurile din perioada starii de alerta

Senatul a adoptat marti, in plen, formuland mai multe amendamente, proiectul de lege al Guvernului c.

Guvernul a adoptat proiectul de lege privind masurile instituite in perioada starii de alerta: Ce reguli trebuie sa respecte romanii incepand din 15 mai (VIDEO)

Ionel Danca, seful cancelariei premierului, a prezentat, luni, la finalul sedintei de Guvern cateva dintre prevederile cuprinse in proiectul de lege privind reglementarea starii de alerta care va intra in.

VIDEO. Guvernul a adoptat proiectul privind masurile din starea de alerta

Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru reglementarea situatiei de alerta care va fi instituita.

Camera: Proiectul privind masurile in stare de alerta adoptat

Camera Deputatilor a adoptat proiectul Guvernului privind masurile din starea de alerta, fiind facute mai multe modificari, printre care aceea ca Parlamentul va trebui sa incuviinteze starea de alerta in cazul in care aceasta se instituie in cel putin.

Ion Cristoiu, teorie-soc: De ce s-a intarziat proiectul de lege privind masurile de relaxare

Jurnalistul si publicisul Ion Cristoiu afirma ca proiectul de lege prin care se instituie masuri pe perioada starii de alerta creeaza, de fapt, conditiile unor mari afaceri si abuzuri din partea Guvernului Orban.

Pro Romania, impotriva proiectului privind masurile in starea de alerta; nu ii ajuta pe oameni

Liderul Pro Romania Victor Ponta a anuntat ca este impotriva proiectului privind masurile din starea de alerta, considerand ca nu este un act normativ care sa-i ajute pe oameni, da Guvernului foarte multe puteri si pastreaza Romania intr-o 039;039;stare de.

Adevaratul motiv pentru care CCR a declarat neconstitutionale amenzile din perioada starii de urgenta

CCR arata, in motivarea deciziei prin care amenzile din perioada starii de urgenta au fost declarate neconstitutionale, ca legea nu intruneste exigentele de claritate, precizie si previzibilitate, iar stabilirea contraventiilor este lasata, in mod arbitrar, la aprecierea agentului constatator.

Senat: Proiectul Guvernului cu masurile pe perioada starii de alerta - marti, in comisii si in plen

Senatul va dezbate marti, in comisiile de specialitate si in plen, proiectul de lege initiat de Guvern, cu masuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 in situatia de alerta, care va fi instituita dupa incetarea starii de urgenta, scrie Agerpres. Proiectul va intra marti dimineata pentru avize si raport in comisiile de specialitate, iar in cursul dupa-amiezii va fi dezbatut si votat de plen, sub rezerva depunerii raportului de catre Comisia juridica, sesizata pe fond.

DOCUMENT Ce prevede proiectul de lege privind starea de alerta

Parlamentul a primit proiectul de lege privind masurile pe care Guvernul le-ar vrea adoptate in urma instituirii starii de alerta. Potrivit unor surse politice, primul for care va dezbate si vota initiativa va fi Senatul, Camera Deputatilor fiind for decizional, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Educatia, pe perioada starii de alerta: Inspectoratele si scolile au obligatia sa asigure resursele educationale pentru elevii care nu au acces la tehnologie

Pe durata starii de alerta, activitatile didactice ce impun prezenta fizica a anteprescolarilor, prescolarilor, elevilor si studentilor in unitatile si institutiile de invatamant se poate suspenda in perioada stabilita prin hotararea Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta CNSSU), prin ordin comun al ministrului educatiei si cercetarii si al ministrului sanatatii, se arata in proiectul de lege privind unele masuri de combatere a pandemiei de COVID-19 pe perioada starii de alerta.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )