Libnet.ro
UNICEF

01:05

Camion al unei firme de mutari, parcat in fata Casei Albe. Internautii se bucura ca Donald Trump se pregateste sa plece (VIDEO)

B1 B1,
Camion al unei firme de mutari, parcat in fata Casei Albe. Internautii se bucura ca Donald Trump se pregateste sa plece (VIDEO)

Mai multe imaginicu uncamion al unei firme de mutari, parcat in fata Casei Albe, miercuri si joi, au devenit virale pe internet. Internautii sunt de parere ca acesta este semnul ca Donald Trump isi. continuă pe B1

Administratia Trump isi face bagajele. Imagini cu personalul Casei Albe incarcandu-si lucrurile intr-un camion VIDEO

Imagini cu un camion al unei firme de mutari, parcat la una din intrarile Casei Albe, au devenit virale pe retelele de socializare, internautii aplaudand ceea ce ei au numit inceputul plecarii lui Donald Trump, relateaza Hotnews citand The Hill si Agerpres.

Ministrul Drula a reziliat abuziv contractul unei firme romanesti, sustine fostul ministru Cuc

Ministrul Catalin Drula a reziliat abuziv contractul unei firme de constructii romanesti, sustine fo.

Elon Musk a scris un tweet de doua cuvinte si investitorii au facut sa creasca cu 6.350% actiunile unei firme fara legatura cu subiectul

Use Signal, a scris seful de la Tesla pe 7 ianuarie seara, referindu-se aparent la serviciul de mesagerie criptata. Recomandarea lui a declansat o goana nebuna dupa actiunile unei mici companii de dispozitive medicale, intr-un caz tipic de confuzie de identitate.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2051 seconds )