Libnet.ro
UNICEF

10:30

Campania contra pandemiei ne-a costat cinci miliarde de lei

România Liberă România Liberă,
Campania contra pandemiei ne-a costat cinci miliarde de lei

Institutiile de control ale Guvernului si ale diferitelor ministere, precum si Parchetul pot fi acel. continuă pe România Liberă

Campania contra pandemiei ne-a costat cinci miliarde de lei

Institutiile de control ale Guvernului si ale diferitelor ministere, precum si Parchetul pot fi acel.

Populatia a subscris titluri Fidelis de peste 2 miliarde lei

Populatia a subscris in perioada 15 iulie-7 august titluri de stat Fidelis in lei si valuta in valoare echivalenta a peste 2 miliarde lei, cea mai mare suma atrasa prin programul Fidelis, conform unui comunicat trimis redactiei.

Ministerul Finantelor: Romanii au subscris titluri Fidelis de peste 2 miliarde lei

Populatia a subscris in perioada 15 iulie - 7 august titluri de stat Fidelis in lei si valuta in valoare echivalenta a peste 2 miliarde lei, cea mai mare suma atrasa prin programul Fidelis, anunta Ministerul Finantelor Publice.

Nota de plata pentru masurile luate de Guvern in perioada pandemiei: 5 miliarde lei. 73% s-au dus la cei care au ramas fara locuri de munca

Cheltuielile pentru masurile luate de Guvern pentru combaterea pandemiei au ajuns la 5 miliarde de lei 30 iunie 2020, se arata intr-un raport al curtii de conturi care ia in calcul sumele cheltuite de la bugetul de.

Tariceanu: Daca statul a cheltuit doar 5 miliarde de lei cu pandemia, unde s-au dus restul pana la cele peste 100 de miliarde de lei imprumutate de Citu?

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu intreaba ce s-a intamplat cu cele peste 100 de miliarde imprumutate de ministrul de Finante Florin Citu, in contextul in care potrivit raportului de marti al Curtii de Conturi s-a aratat ca, pana la 30 iunie 2020, cheltuielile realizate de la bugetul de stat, bugetele locale si cel al asigurarilor de somaj pentru combaterea pandemiei se ridica la suma de 5 miliarde lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )