Libnet.ro
UNICEF

23:30

in campania electorala apar si cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti!

Adevărul Adevărul,
in campania electorala apar si cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti!

Ca de fiecare data in campanie electorala apar cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti! Ei sunt cei carora le apartine unionismul si numai lor, toti ceilalti sunt numai ofrande aruncate de papusar ca sa le impiedice ascensiunea la puterea din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

VIDEO Socialistii s-au lansat in campania electorala

Partidul Socialistilor din Republica Moldova s-a lansat vineri, 25 ianuarie, in campania electorala pentru parlamentarele din 24 februarie. Evenimentul a avot loc in fata Arcului de Triumf din centrul Capitalei.

VIDEO Blocul electoral ACUM s-a lansat in campania electorala pentru alegerile din 24 februarie

Blocul electoral ACUM, format din PAS Maia Sandu) si PPDA Andrei Nastase), s-a lansat vineri, 25 ianuarie, in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

VIDEO Blocul electoral ACUM s-a lansat in campania electorala pentru alegerile din 24 februarie: Suntem atat de multi, incat Plahotniuc nu ne poate numara

Blocul electoral ACUM, format din PAS Maia Sandu) si PPDA Andrei Nastase), s-a lansat vineri, 25 ianuarie, in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Evenimentul s-a petrecut in fata cladirii Parlamentului.

VIDEO Tot noi vom fi la guvernare. PDM s-a lansat in campania electorala

Partidul Democrat din Moldova, condus de controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, s-a lansat vineri, 25 ianuarie, in campania electorala pentru parlamentarele din 24 februarie. Evenimentul a avut loc in fata sediului PDM din centrul Capitalei.

HOROSCOP. Cu ce partener trebuie sa te casatoresti in functie de zodie? Ei sunt cei mai buni soti

Iata care sunt cei mai buni parteneri cu care sa te casatoresti. Varsator Excentricul Varsatorul este partenerul perfect pentru ca el isi urmeaza intotdeauna inima si fac tot ce se poate pentru binele.

Cei mai buni elevi romani la Geografie sunt argeseni. Judetul Arges a obtinut jumatate din cupe la ultimul concurs national organizat la aceasta disciplina

Pe 26 ianuarie, la Valcea a avut loc Concursul National Interdisciplinar La Scoala cu Ceas, competitie in care s-au intrecut sute de copii din 23 de judete. Trei cupe din cele sase acordate celor mai buni elevi la disciplina Geografie au ajuns in judetul Arges.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )