Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Socialistii s-au lansat in campania electorala

Adevărul Adevărul,
VIDEO Socialistii s-au lansat in campania electorala

Partidul Socialistilor din Republica Moldova s-a lansat vineri, 25 ianuarie, in campania electorala pentru parlamentarele din 24 februarie. Evenimentul a avot loc in fata Arcului de Triumf din centrul Capitalei. continuă pe Adevărul

VIDEO Tot noi vom fi la guvernare. PDM s-a lansat in campania electorala

Partidul Democrat din Moldova, condus de controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, s-a lansat vineri, 25 ianuarie, in campania electorala pentru parlamentarele din 24 februarie. Evenimentul a avut loc in fata sediului PDM din centrul Capitalei.

VIDEO Blocul electoral ACUM s-a lansat in campania electorala pentru alegerile din 24 februarie

Blocul electoral ACUM, format din PAS Maia Sandu) si PPDA Andrei Nastase), s-a lansat vineri, 25 ianuarie, in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 24 februarie.

VIDEO Blocul electoral ACUM s-a lansat in campania electorala pentru alegerile din 24 februarie: Suntem atat de multi, incat Plahotniuc nu ne poate numara

Blocul electoral ACUM, format din PAS Maia Sandu) si PPDA Andrei Nastase), s-a lansat vineri, 25 ianuarie, in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Evenimentul s-a petrecut in fata cladirii Parlamentului.

Blocul ACUM cere excluderea lui Vlad Plahotniuc din campania electorala

Candidatul electoral pe circumscriptia uninominala Nisporeni din partea blocului electoral ACUM, Ion Terguta, a depus la Comisia Electorala Centrala o contestatie prin care solicita scoaterea din cursa a liderului PDM, Vlad Plahotniuc, care candideaza in aceeasi circumscriptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )