Libnet.ro
UNICEF

08:15

Campania electorala, faza pe moaste: Dan Diaconescu a vrut sa duca la Tg. Jiu racla Sf. Andrei, Biserica s-a opus, Ponta se considera jignit

B1 B1,
Campania electorala, faza pe moaste: Dan Diaconescu a vrut sa duca la Tg. Jiu racla Sf. Andrei, Biserica s-a opus, Ponta se considera jignit

Debutul campaniei electorale a capatat valente religioase in colegiul din Tg. Jiu, unse se infrunta premierul Victor Ponta si liderul PPDD, Dan Diaconescu. Acesta din urma a incercat sa aduca aici racla cu. continuă pe B1

Protest al unor muncitori la Targu Jiu: Dan Diaconescu nu a fost lasat de jandarmi sa participe

Aproximativ 200 de muncitori de la fostul combinat de prelucrare a lemnului din Targu Jiu, Rostramo SA, aflat in procedura de lichidare judiciara, au protestat joi in fata Prefecturii Gorj, liderul PP-DD, Dan Diaconescu, nefiind lasat de catre jandarmi sa se alature manifestantilor, relateaza Mediafax.

Oferta timpilor de antena la TVR pentru campania electorala a fost recalculata

La sediul SRTv a avut loc astazi a doua intalnire intre reprezentantii Televiziunii Romane si cei ai partidelor parlamentare care participa la campania electorala, pentru stabilirea timpilor de antena si a programului emisiunilor de dezbatere electorala, arata un comunicat de presa.

Start la campania electorala: care sunt regulile jocului

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie incepe vineri, timp de o luna candidatii urmand sa se se confrunte, pe teren si la televizor, in scopul de a obtine mandate de deputati sau senatori.

Oferta timpilor de antena pentru campania electorala la TVR a fost prezentata reprezentantilor partidelor politice

La sediul SRTv a avut loc astazi o intalnire intre reprezentantii Televiziunii Romane si cei ai partidelor politice si ai aliantelor care participa la campania electorala, pentru stabilirea programului emisiunilor electorale, a conditiilor tehnice si alocarea timpilor de emisie, pentru fiecare partid si emisiune in parte, se arata intr-un comunicat de presa transmis redactiei.

Gheorghe Flutur va coordona campania electorala ARD in judetul Suceava.

Presedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, va coordona campania electorala ARD in judetul Suceava si a anuntat, miercuri, ca toti candidatii ARD din judet au intrat in linie dreapta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, potrivit Mediafax. Flutur a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, organizata dupa sedinta Biroului Permanent Judetean al PDL ca a fost discutata strategia de campanie si ca el va coordona echipa de campanie ARD in judetul Suceava. El a subliniat ca dupa .

Guvernul discuta OUG privind oferirea de alimente, bauturi si bani in campania electorala

Guvernul ar putea aproba in sedinta de marti proiectul de ordonanta de urgenta privind conditiile in care candidatii la alegerile parlamentare din 9 decembrie. In primul rand, spunem foarte clar in lege ca nu pot fi oferite alimente, bauturi si bunuri cu valoare semnificativa, ca pot fi date in campania electorala numai acele obiecte inscriptionate, partidul pe care il reprezinta si incluse intr-o lista fixa, brichete, pixuri, caciulite, dar inscriptionate si, de asemenea, pentru a nu mai aparea si alte abuzuri, a afirmat premierul Victor Ponta.

UPDATE Guvernul a aprobat OUG privind oferirea de alimente, bauturi si bani in campania electorala

Guvernul a aprobat in sedinta de marti proiectul de ordonanta de urgenta privind conditiile in care candidatii la alegerile parlamentare din 9 decembrie. In primul rand, spunem foarte clar in lege ca nu pot fi oferite alimente, bauturi si bunuri cu valoare semnificativa, ca pot fi date in campania electorala numai acele obiecte inscriptionate, partidul pe care il reprezinta si incluse intr-o lista fixa, brichete, pixuri, caciulite, dar inscriptionate si, de asemenea, pentru a nu mai aparea si alte abuzuri, a afirmat premierul Victor Ponta. UPDATE Ministrul de Interne, Mircea Dusa, a spus ca in legea initiala nu erau definite obiectele cu caracter simbolic.

Campania electorala la TVR: Postul public va difuza emisiuni de promovare - luni, miercuri si joi- si dezbateri - marti si vineri

Societatea Romana de Televiziune SRTv) a anuntat miercuri ca televiziunea publica va difuza in campania pentru alegerile parlamentare emisiuni de promovare electorala, in zilele de luni, miercuri si joi, si emisiuni de dezbatere electorala, in zilele de marti si vineri, se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul TVR.

START iN CAMPANIA ELECTORALA. A inceput numaratoarea inversa.

Timp de o luna, candidatii se vor confrunta pe teren si la televizor. In aceasta perioada legea prevede insa nu numai drepturi, ci si obligatii, a caror incalcare poate atrage o varietate larga de pedepse. Candidatii la alegeri nu vor mai putea oferi alegatorilor alimente, bauturi sau produse din tutun, ci doar marfuri nealimentare in valoare de pana la 10 lei si obiecte de propaganda electorala precum calendare, pixuri, brichete, DVD-uri, tricouri, pungi, manusi inscriptionate cu .

Oferta timpilor de antena pentru campania electorala la Televiziunea Romana a fost prezentata reprezentantilor partidelor politice

Propunerea SRTv prevede emisiuni de promovare electorala in zilele de luni, miercuri si joi si emisiuni de dezbatere electorala in zilele de marti si vineri, se arata intr+un comunicat de presa transmis redactiei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )