Libnet.ro
UNICEF

23:15

Oferta timpilor de antena la TVR pentru campania electorala a fost recalculata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Oferta timpilor de antena la TVR pentru campania electorala a fost recalculata

La sediul SRTv a avut loc astazi a doua intalnire intre reprezentantii Televiziunii Romane si cei ai partidelor parlamentare care participa la campania electorala, pentru stabilirea timpilor de antena si a programului emisiunilor de dezbatere electorala, arata un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Oferta timpilor de antena pentru campania electorala la TVR a fost prezentata reprezentantilor partidelor politice

La sediul SRTv a avut loc astazi o intalnire intre reprezentantii Televiziunii Romane si cei ai partidelor politice si ai aliantelor care participa la campania electorala, pentru stabilirea programului emisiunilor electorale, a conditiilor tehnice si alocarea timpilor de emisie, pentru fiecare partid si emisiune in parte, se arata intr-un comunicat de presa transmis redactiei.

Oferta timpilor de antena pentru campania electorala la Televiziunea Romana a fost prezentata reprezentantilor partidelor politice

Propunerea SRTv prevede emisiuni de promovare electorala in zilele de luni, miercuri si joi si emisiuni de dezbatere electorala in zilele de marti si vineri, se arata intr+un comunicat de presa transmis redactiei.

Gheorghe Flutur va coordona campania electorala ARD in judetul Suceava.

Presedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, va coordona campania electorala ARD in judetul Suceava si a anuntat, miercuri, ca toti candidatii ARD din judet au intrat in linie dreapta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie, potrivit Mediafax. Flutur a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, organizata dupa sedinta Biroului Permanent Judetean al PDL ca a fost discutata strategia de campanie si ca el va coordona echipa de campanie ARD in judetul Suceava. El a subliniat ca dupa .

Start la campania electorala: care sunt regulile jocului

Campania electorala pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie incepe vineri, timp de o luna candidatii urmand sa se se confrunte, pe teren si la televizor, in scopul de a obtine mandate de deputati sau senatori.

Guvernul discuta OUG privind oferirea de alimente, bauturi si bani in campania electorala

Guvernul ar putea aproba in sedinta de marti proiectul de ordonanta de urgenta privind conditiile in care candidatii la alegerile parlamentare din 9 decembrie. In primul rand, spunem foarte clar in lege ca nu pot fi oferite alimente, bauturi si bunuri cu valoare semnificativa, ca pot fi date in campania electorala numai acele obiecte inscriptionate, partidul pe care il reprezinta si incluse intr-o lista fixa, brichete, pixuri, caciulite, dar inscriptionate si, de asemenea, pentru a nu mai aparea si alte abuzuri, a afirmat premierul Victor Ponta.

UPDATE Guvernul a aprobat OUG privind oferirea de alimente, bauturi si bani in campania electorala

Guvernul a aprobat in sedinta de marti proiectul de ordonanta de urgenta privind conditiile in care candidatii la alegerile parlamentare din 9 decembrie. In primul rand, spunem foarte clar in lege ca nu pot fi oferite alimente, bauturi si bunuri cu valoare semnificativa, ca pot fi date in campania electorala numai acele obiecte inscriptionate, partidul pe care il reprezinta si incluse intr-o lista fixa, brichete, pixuri, caciulite, dar inscriptionate si, de asemenea, pentru a nu mai aparea si alte abuzuri, a afirmat premierul Victor Ponta. UPDATE Ministrul de Interne, Mircea Dusa, a spus ca in legea initiala nu erau definite obiectele cu caracter simbolic.

Campania electorala la TVR: Postul public va difuza emisiuni de promovare - luni, miercuri si joi- si dezbateri - marti si vineri

Societatea Romana de Televiziune SRTv) a anuntat miercuri ca televiziunea publica va difuza in campania pentru alegerile parlamentare emisiuni de promovare electorala, in zilele de luni, miercuri si joi, si emisiuni de dezbatere electorala, in zilele de marti si vineri, se arata intr-un comunicat de presa postat pe site-ul TVR.

FOTO care au schimbat lumea: OBAMA si ROMNEY, fata in fata in campania electorala.

Dupa ce Barack Obama si Mitt Romney au cheltuit aproximativ un miliard de dolari in campaniile electorale pentru aparitia reclamelor TV si pentru organizarea zecilor de dezbateri electorale si a alegerilor primare, marti a fost ziua cea mare in care candidatul democrat Barack Obama a fost reales presedinte al SUA. Citeste si FOTO: Cum arata cele mai noi SUBMARINE NUCLEARE din flota Statelor Unite ale Americii Presedintele in exercitiu Barack Obama a anuntat, oficial, intrarea in campania .

Victor Ponta: ANI trebuia sa dea raportul ori inainte, ori dupa campania electorala. Nu pot sa dau afara 3 oameni doar ca sa dea bine la raportul de tara

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara ca pentru a promova ideea de neimplicare politica, ANI ar fi trebuit sa anunte constatarile de incompatibilitate cu privire la membrii guvernului ori inainte de.

Victor Ponta: ANI trebuia sa dea raportul ori inainte, ori dupa campania electorala. Nu pot sa dau afara 3 oameni doar ca sa dea bine la raportul pentru tara

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara ca pentru a promova ideea de neimplicare politica, ANI ar fi trebuit sa anunte constatarile de incompatibilitate cu privire la membrii guvernului ori inainte de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )