Libnet.ro
UNICEF

08:00

Campanie electorala cu scandal. Doua persoane au ajuns la spital, in urma unui conflict izbucnit intre echipe ale USL si ARD

Antena3 Antena3,
Campanie electorala cu scandal. Doua persoane au ajuns la spital, in urma unui conflict izbucnit intre echipe ale USL si ARD

Doua persoane au ajuns la Spitalul Judetean Buzau, dupa ce au fost implicate intr-un conflict izbucnit, sambata, in localitatea buzoiana Maracineni, intre doua echipe de campanie ale USL si ARD, conform. continuă pe Antena3

Buzau: Conflict intre doua echipe de campanie ale USL si ARD. Doua persoane au ajuns la spital

Un conflict a izbucnit, sambata, in localitatea buzoiana Maracineni, intre doua echipe de campanie ale USL si ARD. Doua dintre persoanele implicate au fost duse la Spitalul Judetean Buzau, informeaza Mediafax.

USL a strans din donatii 6,4 milioane lei, PDL-3 milioane lei, PP-DD-2 milioane lei in doua saptamani de campanie electorala

La jumatatea campaniei electorale USL a strans donatii mai mari decat restul partidelor la un loc. Astfel USL se afla in topul donatiilor cu 6,4 milioane lei, PDL- 3 milioane lei iar partidul lui Dan Diaconescu - PP-DD 2 milioane de lei. Potrivit unui comunicat de presa al Autoritatii Electorale Permanente remis Hotnews. ro, partidele politice au primit in primele doua saptamani de campanie electorala donatii in valoare de 12. 989 lei. Sumele primite sunt contabilizate pe perioada 9-22 noiembrie.

Conflict intre echipe de campanie ale USL si ARD, la Buzau: Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au fost implicate intr-un conflict, sambata, intre doua echipe de campanie ale USL siARD, aflate in localitatea buzoiana Maracineni.

Accident pe centura de nord a Ploiestiului: Cinci masini implicate, doua persoane ranite grav

Doua persoane au fost ranite grav, iar altele opt au suferit rani superficiale, intr-un accident produs sambata, pe centura de nord a municipiului Ploiesti. in accident au fotst implicate patru.

Carambol cu 100 de autovehicule pe o autostrada din SUA: Doua persoane au murit (VIDEO)

Aproximativ 100 de autovehicule au fost implicate, joi dimineata, intr-un carambol catastrofal pe o autostrada din statul american Texas. Incidentul s-a produs pe fondul cetii foarte dense. Doua persoane au murit.

Doua persoane au murit si 40 au fost ranite intr-un atentat sinucigas comis in Afganistan

Un atentat sinucigas cu vehicul capcana comis vineri in provincia afgana Wardak, la vest de Kabul, a ucis doua persoane si a ranit alte 40, printre care femei si copii, a anuntat politia locala, citata de.

Doua persoane, prinse in flagrant in timp ce mituiau un comisar de politie

Lucratori din cadrul Serviciului Anticoruptie pentru Municipiul Bucuresti au prins in flagrant doua persoane in timp ce ofereau, cu titlu de mita unui comisar de politie, sef al Biroului Investigatii Criminale din cadrul D. - Sectia 26 Politie, suma de 250 lei si o sticla de vin, conform unui comunicat de presa.

Doua persoane, prinse in timp ce ofereau mita unui comisar de politie

Lucratori din cadrul Serviciului Anticoruptie pentru Municipiul Bucuresti au prins ieri, doua persoane oferind mita, unui comisar de politie si sefului Biroului Investigatii Criminale din cadrul D. , conform unui comunicat de presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2394 seconds )