Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cand va avea loc cea mai mare orgie pentru persoane cu handicap, prima de acest gen din lume

Adevărul Adevărul,
Cand va avea loc cea mai mare orgie pentru persoane cu handicap, prima de acest gen din lume

Deliciously Disabled se intituleaza noaptea dedicata celei mai mai mari orgii la care vor lua parte numai persoane cu dizabilitati, eveniment organizat la Toronto, in Canada. continuă pe Adevărul

Romania si Cehia au avut in primul trimestru cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana

Romania si Cehia au inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in primul trimestru din acest an fata de aceeasi perioada din 2014, de 4,2%, potrivit datelor publicate de Eurostat.

Coruptie la cea mai mare primarie a tarii: Edilul Capitalei tace. Dar tot ce nu poate explica Sorin Oprescu ar putea explica DNA

Un nou scandal de coruptie la Primaria Capitalei, chiar in orgrada edilului Sorin Oprescu. Consilierul acestuia Solomon Wigler a fost retinut pentru 30 de zile, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea.

Care este cea mai riscanta panta pentru Victor Ponta: sa isi dea demisia, sau sa ramana in functie?

Moment de cumpana pentru principalul partid politic aflat la guvernare. A fost convocata o sedinta a Comitetului Executiv al PSD. Presedintele partidului, Victor Ponta, a convocat aceasta sedinta pentru ziua.

invataturile duhovnicului Arsenie Boca pentru lupta cu diavolul: rabdarea este cea mai mare putere asupra raului in lumea aceasta

Parintele Arsenie Boca, supranumit si Sfantul Ardealului, a lasat posteritatii o serie de invataturi, menite sa ii ajute pe oameni, la care cu timpul au fost adaugate si marturiile despre personalitatea sa. Despre diavol, spune ca umbla pe valurile acestei lumi si ca are peste 800 de corabii sau hristosi mincinosi, ca sa atraga lume.

Cea mai mare banca din Europa renunta la 25.000 de angajati si reduce baza de active cu 290 de miliarde de dolari

HSBC Holdings a anuntat marti un vast program de reducere a costurilor si o reorganizare a operatiunilor care prevede eliminarea unui numar de aproximativ 25. 000 de locuri de munca din cele 257. 000 existente la nivel global si reducerea bazei de active cu 290 de miliarde de dolari. Totodata, vor fi vandute diviziile din Brazilia si Turcia si vor fi diminuate operatiunile de investment banking.

Au pacalit sistemul sapand un tunel! Mesajul lasat pe un biletel de EVADATII din cea mai mare iNCHISOARE de maxima securitate

Have a nice day! Sa aveti o zi frumoasa!) - acesta este mesajul scris pe un biletel de culoare galbena si lipit pe o teava de scurgere pe care l-au lasat Richard Matt si David Sweet, detinutii.

Ponta convoaca forul suprem al partidului. Cand va avea loc sedinta Comitetului Executiv

Membrii Comisiei juridice se intrunesc luni pentru a stabili calendarul raportului in cazul Ponta, aratand ca termenul maxim de 14 zile este foarte scurt, fata de vechiul regulament, care nu prevedea.

Cele mai bune laptopuri pentru jocuri: Calea rapida catre performante de top

Cele mai bune laptopuri pentru jocurisunt capabile de performante remarcabile, indiferent de cerinte, iar gama larga de preturi la face accesibile tuturor. Cand vine vorba de gaming, lumea este extrem de divizata. Indiferent de preferinte, consola este cea mai simpla solutie, fiind mai mult decat suficienta pentru utilizatorul de rand. Foarte multi utilizatori, insa, prefera [] Cele mai bune laptopuri pentru jocuri: Calea rapida catre performante de top Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai rapida unitate a NATO se pregateste pentru razboi

Cea mai rapida componenta militara a NATO, Spearhead Force Forta Varf de Lance), a inceput primul sau antrenament.

Iohannis: Cea mai buna optiune este demisia premierului si a Guvernului

Presedintele: Ponta mi-a spus ca se va gandi la demisie *Tariceanu: O eventuala rasturnare a Guvernului pe cale judiciara ar fi cea mai grava incalcare a statului de drept *Liderul Grupului socialistilor din Parlamentul European: Victor Ponta nu are niciun motiv sa demisioneze *Miting de aproape 300 de oameni care au cerut demisia lui Ponta Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri seara la TVR, ca demisia lui Victor Ponta este singura posibilitate acum de a iesi repede din aceasta situatie, el spunand ca spera sa nu se ajunga pana la suspendarea premierului si ca prima optiune, cea mai buna, este o demisie a Guvernului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )