Libnet.ro
UNICEF

00:07

Iohannis: Cea mai buna optiune este demisia premierului si a Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis: Cea mai buna optiune este demisia premierului si a Guvernului

Presedintele: Ponta mi-a spus ca se va gandi la demisie *Tariceanu: O eventuala rasturnare a Guvernului pe cale judiciara ar fi cea mai grava incalcare a statului de drept *Liderul Grupului socialistilor din Parlamentul European: Victor Ponta nu are niciun motiv sa demisioneze *Miting de aproape 300 de oameni care au cerut demisia lui Ponta Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri seara la TVR, ca demisia lui Victor Ponta este singura posibilitate acum de a iesi repede din aceasta situatie, el spunand ca spera sa nu se ajunga pana la suspendarea premierului si ca prima optiune, cea mai buna, este o demisie a Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Prima optiune acum, cea mai buna, este o demisie a premierului si a Guvernului. E singura posibilitate acum de a iesi repede din aceasta situatie (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat vineri, intr-un interviu televizat, ca spera sa nu se ajunga pana la suspendarea premierului si ca cea mai buna in momentul de fata, avand in vedere audierea premierului Victor.

Care este cea mai buna modalitate de a utiliza Instagram pentru a genera potentiali clienti?

Fie ca vorbim de Instagram sau de alta platforma de social media, raspunsul este unul singur: vrei sa afli adresele de e-mail ale acestor clienti, pentru ca apoi sa comunici cu ei prin e-mail. Cum sa faci rost de adresele lor? Le dai un lead magnet .

Cum se face cea mai buna salata cu ton

Salata cu ton pregatita dupa reteta sugerata de readersdigest. ca este delicioasa si satioasa, perfecta pentru mesele de pranz sau cina.

Cea mai buna tarta cu cirese

Ciresele contin 90% glucide, 7% proteine si 2% lipide si sunt satioase. Cu cat sunt mai viu colorate, cu atat contin mai multe substante benefice pentru sanatate. Prepara cu cele mai bune si aratoase cirese din piata o tarta pufoasa.

Klaus Iohannis: Solicit demisia premierului. Este o situatie imposibila pentru Romania ca primul ministru sa fie invinuit de fapte penale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut vineri demisia premierului Victor Ponta, dupa ce acesta a fost chemat la DNA pentru a i se comunica ca este suspect in dosarul lui Dan Sova. Astazi DNA a comunicat.

Proteste simultane in Bucuresti si Cluj. Oamenii cer demisia premierului Victor Ponta (VIDEO)

Proteste in care oamenii cer demisia premierului Victor Ponta se desfasoara, vineri, in Bucuresti si Cluj, dupa ce premierul Victor Ponta a fost citat la DNA in dosarul in care este implicat si senatorul PSD.

Protest in fata Guvernului. Oamenii cer demisia premierului Ponta

Miting de protest in fata Guvernului. Aproximativ 200 de persoane s-au strans pentru a cere demisia premierului PontaAproximativ 200 de protestatari s-au strans in fata Palatului Victoria, pentru a protesta.

Horia Tecau a pierdut la Roland Garros dar va urca in topul ATP la dublu, pe cea mai buna pozitie din ultimii doi ani

Desi a pierdut ieri, alaturi de partenerul sau olandez, Jean-Julien Rojer in semifinalele turneului de la Roland Garros, incepand de saptamana viitoare Horia Tecau va urca din nou in top.

Hubble a descoperit cea mai mare aglomeratie de stele din Calea Lactee

Telescopul Hubble a fotografiat Roiul Arches, cea mai densaaglomerare de stele din Calea Lactee descoperita pana acum, potrivt HotNews,ro. Roiul Arches are o varsta intre doua si patru milioane de ani si se afla la 25. 000 de ani lumina de Terra, in constelatia Sagetatorului, aproape ce centrul Caii Lactee. Formatiunea este atat de densa incat, [] Hubble a descoperit cea mai mare aglomeratie de stele din Calea Lactee Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

GALERIE FOTO. Cea mai frumoasa femeie din lume, Angelina Jolie, implineste 40 de ani. Cum a evoluat de-a lungul timpului

Celebra actrita si regizoare Angelina Jolie implineste, joi, 40 de ani. Vedeta, numita de persa straina cea mai frumoasa femei din lume, iar de revista Esquire cea mai sexy femeie in viata, este recunoscuta pentru actiunile umanitare pe care le face din anul 2001.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )