Libnet.ro
UNICEF

23:45

Care este cea mai riscanta panta pentru Victor Ponta: sa isi dea demisia, sau sa ramana in functie?

Antena3 Antena3,
Care este cea mai riscanta panta pentru Victor Ponta: sa isi dea demisia, sau sa ramana in functie?

Moment de cumpana pentru principalul partid politic aflat la guvernare. A fost convocata o sedinta a Comitetului Executiv al PSD. Presedintele partidului, Victor Ponta, a convocat aceasta sedinta pentru ziua. continuă pe Antena3

Care este cea mai buna modalitate de a utiliza Instagram pentru a genera potentiali clienti?

Fie ca vorbim de Instagram sau de alta platforma de social media, raspunsul este unul singur: vrei sa afli adresele de e-mail ale acestor clienti, pentru ca apoi sa comunici cu ei prin e-mail. Cum sa faci rost de adresele lor? Le dai un lead magnet .

Geoana: Am decis sa sustin motiunea de cenzura impotriva Guvernului pentru un motiv foarte simplu: perpetuarea sultanatului lui Ponta reprezinta cea mai proasta varianta pentru tara

Presedintele PSRO, senatorul Mircea Geoana, a anuntat miercuri, pe pagina sa de facebook, ca a luat hotararea de a sustine motiunea de cenzura a PNL pe tema votului din diaspora, deoarece Guvernul Ponta este.

invataturile duhovnicului Arsenie Boca pentru lupta cu diavolul: rabdarea este cea mai mare putere asupra raului in lumea aceasta

Parintele Arsenie Boca, supranumit si Sfantul Ardealului, a lasat posteritatii o serie de invataturi, menite sa ii ajute pe oameni, la care cu timpul au fost adaugate si marturiile despre personalitatea sa. Despre diavol, spune ca umbla pe valurile acestei lumi si ca are peste 800 de corabii sau hristosi mincinosi, ca sa atraga lume.

Romanii au talent, cea mai urmarita emisiune din luna mai. Ce productii urmeaza in topul audientelor

Romanii au talent este cea mai vizionata emisiune de divertisment a lunii mai, fiind singura productie care a adunat peste un milion de privitori in fata micilor ecrane. Antena 1 are sase productii in top zece, iar TVR 1 s-a remarcat cu numarul de telespectatori care au privit Eurovisionul.

Iohannis: Cea mai buna optiune este demisia premierului si a Guvernului

Presedintele: Ponta mi-a spus ca se va gandi la demisie *Tariceanu: O eventuala rasturnare a Guvernului pe cale judiciara ar fi cea mai grava incalcare a statului de drept *Liderul Grupului socialistilor din Parlamentul European: Victor Ponta nu are niciun motiv sa demisioneze *Miting de aproape 300 de oameni care au cerut demisia lui Ponta Presedintele Klaus Iohannis a declarat, ieri seara la TVR, ca demisia lui Victor Ponta este singura posibilitate acum de a iesi repede din aceasta situatie, el spunand ca spera sa nu se ajunga pana la suspendarea premierului si ca prima optiune, cea mai buna, este o demisie a Guvernului.

Iohannis: Prima optiune acum, cea mai buna, este o demisie a premierului si a Guvernului. E singura posibilitate acum de a iesi repede din aceasta situatie (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat vineri, intr-un interviu televizat, ca spera sa nu se ajunga pana la suspendarea premierului si ca cea mai buna in momentul de fata, avand in vedere audierea premierului Victor.

Tariceanu: O eventuala rasturnare a Guvernului pe cale judiciara ar fi cea mai grava incalcare a statului de drept din ultimii 25 de ani

O eventuala rasturnare a Guvernului pe cale judiciara ar fi cea mai grava incalcare a statului de drept din ultimii 25 de ani, afirma presedintele PLR Calin Popescu-Tariceanu, scrie Agerpres. Victor Ponta se.

Tariceanu: O eventuala rasturnare a Guvernului pe cale judiciara ar fi cea mai grava incalcare a statului de drept din ultimii 25 de ani

O eventuala rasturnare a Guvernului pe cale judiciara ar fi cea mai grava incalcare a statului de drept din ultimii 25 de ani, afirma presedintele PLR Calin Popescu-Tariceanu, scrie Agerpres. Victor Ponta se.

GALERIE FOTO. Cea mai frumoasa femeie din lume, Angelina Jolie, implineste 40 de ani. Cum a evoluat de-a lungul timpului

Celebra actrita si regizoare Angelina Jolie implineste, joi, 40 de ani. Vedeta, numita de persa straina cea mai frumoasa femei din lume, iar de revista Esquire cea mai sexy femeie in viata, este recunoscuta pentru actiunile umanitare pe care le face din anul 2001.

Cand va fi redeschisa publicului Pestera Ialomitei, cea mai vizitata pestera din Bucegi

Proiectul de reabilitare a Pesterii Ialomicioarei, unul dintre cele mai frumoase obiective turistice din judetul Dambovita, este aproape de finalizare. Cea mai vizitata pestera din Bucegi a fost inchisa pentru turisti in luna iulie 2014 si, potrivit administratorilor de la schitul aflat la intrarea in pestera, cel mai tarziu in luna iulie a acestui an va fi gata sa primeasca din nou vizitatori.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )