Libnet.ro
UNICEF

22:30

Antonescu: Nu particip la votul pentru numirea lui Ungureanu la sefia SIE

Antena3 Antena3,
Antonescu: Nu particip la votul pentru numirea lui Ungureanu la sefia SIE

Senatorul PNL Crin Antonescu, fost presedinte al partidului, spune ca nu va participa la votul de marti din Parlament pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, el precizand ca este o decizie. continuă pe Antena3

Cand va avea loc votul in Plen pentru numirea lui Ungureanu la sefia SIE

Birourile Permantene Reunite vor anunta in cursul zilei de luni cand va avea loc plenul pentru numirea senatorului PNL, Mihai Razvan Ungureanu, la conducerea Serviciul de Informatii Externe.

Liviu Dragnea: Daca UNPR voteaza pentru numirea lui Ungureanu la SIE, vom intra intr-o alta etapa de colaborare (VIDEO)

Nou avertisment al lui Liviu Dragnea catre UNPR: daca alesii Uniunii vor vota pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, se intra intr-o alta etapa de colaborare, informeaza B1 TV. De aceasta.

DECIZIA a fost luata: PSD NU va participa la sedinta Parlamentului pentru numirea lui Ungureanu la SIE

Grupurile parlamentare ale PSD au decis, luni, in unanimitate sa nu participe la sedinta de plen a Parlamentului in care se voteaza nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, a anuntat Rovana.

Crin Antonescu nu participa la votul pentru sefia SIE. Cum argumenteaza politicianul decizia

Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca nu va participa la votul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE.

Ludovic Orban (PNL): Nu am motive sa cred ca parlamentari liberali vor absenta nemotivat la votul pentru numirea lui Ungureanu la sefia SIE. Cinci liberali vor lipsi motivat

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni ca, in cazul in care parlamentari liberali vor absenta nemotivat la votul in privinta nominalizarii pentru functia de director al SIE a lui Mihai-Razvan Ungureanu, se vor aplica sanctiuni impotriva acestora, insa a aratat ca nu are motive sa creada ca acest lucru se va intampla, informeaza Agerpres. El a precizat ca cinci parlamentari vor absenta motivat la acest vot, trei fiind cazuri medicale, iar doi sunt plecati in strainatate.

Luni se anunta cand va avea loc audierea si votul in plen pentru numirea lui MRU la sefia SIE

Luni, birourile reunite anunta cand va avea loc plenul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la Serviciul de Informatii Externe, informeaza B1 TV. PSD va vota impotriva, a anuntat premierul Victor Ponta. in.

Teodor Atanasiu: Opozitia are MAJORITATE la votul pentru MRU la sefia SIE

Liderul PNL, Teodor Atanasiu a declarat, duminica, ca opozitia are majoritate in Parlament la votul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE, in conditiile in care sunt asigurate, pe langa voturile liberalilor, si cele ale UNPR, UDMR si minoritati nationale.

Marti, la ora 17.00, se va vota in plen pentru numirea lui MRU la sefia SIE

Marti, la ora 17. 00, se va vota in plen pentru numirea lui MRU la sefia SIE, potrivit unor surse B1 TV. Este decizia luata la sedinta Biroului Permanent, iar propunerea apartine lui Valeriu Zgonea. Mihai Razvan.

Sedinta in PSD, inainte de votul pentru sefia SIE. Ce a declarat Dragnea

Partidul Social Democrat PSD) are o sedinta, luni, in absenta liderului sau, Victor Ponta, inainte de votul pentru sefia Serviciului de Informatii Externe SIE), unde Klaus Iohannis l-a propus pe Mihai Razvan Ungureanu.

Rovana Plumb, despre parlamentarii PSD: Nu vom participa la votul privind numirea lui MRU la sefia SIE (VIDEO)

Rovana Plumb, presedinta consiliului National al PSD, a declarat luni, inainte de sedinta coalitiei de guvernare, ca PSD nu va participa marti la votul din Parlament privind nominalizarea lui Mihai Razvan.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )