Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cand se vor plati pensiile in 2021. Calendarul a fost stabilit de ministrul Muncii impreuna cu CNPP

Adevărul Adevărul,
Cand se vor plati pensiile in 2021. Calendarul a fost stabilit de ministrul Muncii impreuna cu CNPP

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a stabilit impreuna cu reprezentantii institutiilor implicate in plata la domiciliu a pensiilor calendarul achitarii drepturilor aferente lunii ianuarie 2021. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii a anuntat cum se vor achita pensiile in 2021. Turcan:Sa nu existe intarzieri

Ministerul Muncii anunta ca, in anul 2021, pensiile vor fi achitate la domiciliu catre beneficiari in intervalul 1-15 al fiecarei luni. Ministrul Raluca Turcan afirma ca a cerut institutiilor implicate sa faca toate eforturile pentru a nu exista intarzieri in prima luna a anului viitor.

Cand vor fi redeschise scolile din Romania? Cimpeanu: Momentul va fi stabilit in functie de evolutia pandemiei Prioritare, gradinitele, clasele primare si clasele a VIII-a si XII-a

Momentul redeschiderii scolilor este inca neclar, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spunand ca acesta va fi stabilit impreuna cu Ministerul Sanatatii, in functie de evolutiile epidemiologice. Potrivit lui Cimpeanu, constituie prioritati gradinitele si invatamantul primar, elevii claselor a VIII-a si a XII-a care vor sustine examene nationale, precum si scolile care au avut dificultati in predarea online.

Chisinauienii vor plati cate 10 lei pe luna pentru interventii in curtile de bloc

Primaria Chisinau isi propune pentru anul 2021 sa faca reparatii in curtile de bloc. Banii necesari vor fi colectati din ajustarea tarifelor pentru salubrizare, incluse in bugetul municipal pentru anul viitor. Taxa noua pe care Primaria intentioneaza sa o introduca constituie 10 lei pe luna, transmite IPN.

BILANT Primaria Capitalei, cu un buget de peste 1 miliard de euro, mai are doar trei proiecte de infrastructura rutiera in lucru in ce stadiu sunt si cand vor fi gata

Primaria Capitalei, cu un buget de peste 1 miliard de euro, mai are doar trei proiecte de infrastructura rutiera in lucru: largirea strazii Prelungirea Ghencea, pasajul suprateran de la Doamna Ghica si parcarea parkride de la capatul Soselei Pantelimon. in acest moment, toate sunt afectate din cauza faptului ca Primaria Capitalei are conturile blocate in baza mai multor titluri de executare, astfel ca nu poate plati constructorii si, daca lucreaza, acestia lucreaza pe datorie. De exemplu, doar la parcarea de la capatul Soselei Pantelimon, municipalitatea are datorii de 30 milioane lei.

25.000 de lucratori straini nou-admisi pe piata fortei de munca in anul 2021. Hotararea a fost adoptata

Guvernul a aprobat proiectul de Hotarare privind stabilirea contingentului de lucratori straini nou-admisi pe piata fortei de munca in anul 2021, despre care HotNews. ro a scris recent. Astfel, spune Ministerul Muncii intr-un comunicat, pentru anul viitor a fost stabilit un contingent de 25. 000 de lucratori straini nou-admisi pe piata fortei de munca din Romania, fata de 30. 000 in acest an.

Cand vor putea galatenii sa-si plateasca taxele si impozitele pentru anul 2021

Galatenii vor putea sa-si achite darile catre stat pentru anul 2021, incepand cu 11 ianuarie. Pentru a evita aglomeratia de la ghisee, contribuabilii sunt sfatuiti sa-si plateasca on-line obligatiile fiscale, pe platforma ghiseul. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )