Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cand vor putea galatenii sa-si plateasca taxele si impozitele pentru anul 2021

Adevărul Adevărul,
Cand vor putea galatenii sa-si plateasca taxele si impozitele pentru anul 2021

Galatenii vor putea sa-si achite darile catre stat pentru anul 2021, incepand cu 11 ianuarie. Pentru a evita aglomeratia de la ghisee, contribuabilii sunt sfatuiti sa-si plateasca on-line obligatiile fiscale, pe platforma ghiseul. ro. continuă pe Adevărul

Cand se vor putea vaccina romanii si care sunt modalitatile de programare. Gheorghita: incepand cu luna aprilie putem sa vorbim de demararea celei de-a treia etape a campaniei

Coordonatoul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghita, a detaliat cum vor fi amenajate centrele nationale si locale de imunizare a populatiei si a explicat in ce fel se pot.

Romanii nerezidenti vor putea calatori in Regatul Unit cu cartea de identitate in primele 9 luni din 2021

Romanii care nu au obtinut statutul de rezident in Regatul Unit si doresc sa mearga in vizita la familie sau prieteni ori in scop turistic vor putea folosi cartea de identitate ca document de calatorie pana la 30 septembrie 2021, data de la care calatoriile in aceasta tara vor fi posibile doar cu pasaportul.

Restaurantele si cafenelele din Iasi vor putea servi si in interior, incepand de joi, in limita a 30% din locuri

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, anunta ca, incepand de joi, restaurantele si cafenelele vor putea servi si in interior, in limita a 30% din locuri.

STS: Cetatenii care fac parte din etapa 3 de vaccinare vor putea sa se inscrie la vaccin fara semnatura electronica

Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a transmis capersoanele din etapa 3 de vaccinarepopulatia generala) vor putea sa se inscrie fara safie conditionate de detinerea unei.

Cand vor fi redeschise scolile din Romania? Cimpeanu: Momentul va fi stabilit in functie de evolutia pandemiei Prioritare, gradinitele, clasele primare si clasele a VIII-a si XII-a

Momentul redeschiderii scolilor este inca neclar, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spunand ca acesta va fi stabilit impreuna cu Ministerul Sanatatii, in functie de evolutiile epidemiologice. Potrivit lui Cimpeanu, constituie prioritati gradinitele si invatamantul primar, elevii claselor a VIII-a si a XII-a care vor sustine examene nationale, precum si scolile care au avut dificultati in predarea online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )