Libnet.ro
UNICEF

13:45

CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cei cinci medici care candideaza in Prahova au 11 ...

România Liberă România Liberă,
CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cei cinci medici care candideaza in Prahova au 11 ...

Cei cinci medici care candideaza in Prahova au, in total, 11 locuinte, zece masini, mai multe conturi bancare, dar si datorii, cel mai bogat fiind medicul Ion Luchian, unul dintre cei mai cunoscuti chirurgi din judet, iar cel mai sarac - un candidat PC, care nu are nici case, nici terenuri, potrivit Mediafax. Cinci medici si-au depus candidatura din partea ARD si USL in colegii din judetul Prahova pentru alegerile parlamentare. Astfel, sub sigla ARD vor candida: medicul de familie Simona . continuă pe România Liberă

CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012 Gigi Chiru, candidat PDL la Senat, are un minihotel, dar ...

Liderul Organizatiei judetene a PDL Constanta, Gigi Chiru, candidat la Senat in Colegiul 4, are un minihotel in Eforie Sud, un teren intravilan in aceeasi localitate, dar si bijuterii si tablouri estimate la peste 150. 000 de lei, acordand si imprumuturi de aproape 400. 000 de lei catre firmele sale, potrivit Mediafax. Potrivit declaratiei de avere depuse la dosarul de candidatura, Chiru are un teren intravilan in Eforie Sud, cumparat in 2003, si un minihotel tot in Eforie Sud, achizitionat in .

CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Tudor Serban (ARD) are terenuri, case, un apartament, ...

Fostul secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei Tudor Serban, candidat din partea ARD in judetul Constanta in Colegiul uninominal 3 pentru Camera Deputatilor, detine doua terenuri, doua case, un apartament, doua autoturisme si doua depozite bancare, potrivit Mediafax. Conform declaratiei de avere depusa la dosarul de candidatura, Tudor Serban are un teren intravilan in judetul Ilfov, cumparat in 2006, unul extravilan in judetul Ialomita, mostenit in 1992, o casa in Constanta, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012: Declaratia de avere a lui Vasile Blaga, candidat ARD in Timis.

Fostul presedinte al Senatului, Vasile Blaga, care candideaza din partea ARD pentru un loc de senator in Timis, mentioneaza in declaratia de avere doua case, un apartament, un autoturism fabricat in 2001 si conturi la mai multe banci, potrivit Mediafax. In declaratia de avere depusa la sediul Biroului Electoral Judetean BEJ) Timis in 22 octombrie, Vasile Blaga mentioneaza ca are doua terenuri, in Cihei si Petrileni, judetul Bihor, unul de trei hectare, celalalt de 6. 257 de metri patrati. De .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cati bani are Petre Roman, candidat PNL la Brasov.

Fostul premier Petre Roman care candideaza din partea PNL pentru un loc de deputat in Brasov mentioneaza in declaratia de avere o singura locuinta in Voluntari, trei masini, tablouri de 20. 000 de euro, precum si 48. 000 de euro si 68. 000 de dolari, potrivit Mediafax. In declaratia de avere depusa la sediul Biroului Electoral Judetean BEJ) Brasov in 24 octombrie, Petre Roman mentioneaza ca are o locuinta de 202 metri patrati in Voluntari, cumparata in anul 2010. El precizeaza ca nu detine .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Sorin Rosca Stanescu, candidat PNL, PENSIONAR cu firma de 8 ...

Sorin Rosca Stanescu, candidat PNL pentru un mandat de senator in Dambovita, se declara pensionar si precizeaza ca are datorii de peste 3 milioane de euro scadente in acest an, dar si faptul ca detine o societate a carei valoare ajunge la 8 milioane de lei, potrivit Mediafax. Potrivit declaratiei de avere depusa de Sorin Rosca Stanescu, acesta detine din 2008, in urma cumpararii, 10. 010 de metri patrati de padure in judetul Ilfov, dar si 13. 458 de metri patrati teren intravilan in acelasi .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Oana Niculescu Mizil candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Mizil se va bate pentru un nou mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 23 din Sectorul 5 al Capitalei. Vezi CV-ul Oanei Niculescu Mizil Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA COMPLETA a candidatilor .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bucuresti: Dan Voiculescu, informator al Securitatii.

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Voiculescu se va bate pentru un nou mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 8 din Sectorul 4 al Capitalei. Vezi CV-ul lui Dan Voiculescu Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bucuresti: Victor Ciorbea, iNGLODAT in DATORII.

Fostul premier Victor Ponta candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ciorbea se va lupta pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 7 din Sectorul 4 al Capitalei. Vezi CV-ul lui Victor Ciorbea Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA COMPLETA a candidatilor .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Veronica Toma candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Pedelista se va lupta pentru un mandat de deputat in Bucuresti, in Colegiul 16 din Sectorul 4 al Capitalei. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA COMPLETA a candidatilor USL si ARD din Capitala! CRITICI SI .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE: Bucuresti: Ecaterina Andronescu, incompatibila si ...

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Andronescu se va bate pentru un mandat de senator in Bucuresti, in Colegiul 6 din Sectorul 3 al Capitalei. Vezi CV-ul Ecaterinei Andronescu Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012 - BUCURESTI. Vezi LISTA .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )