Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cantaretul Demis Roussos a fost inmormantat, vineri, la Atena

Antena3 Antena3,
Cantaretul Demis Roussos a fost inmormantat, vineri, la Atena

Cantaretul Demis Roussos a fost inmormantat astazi intr-unul dintre cele mari cimitire din Atena. Cateva sute de persoane au participat la funeraliile artistului. Alaturi de rude, mai multe personalitati si. continuă pe Antena3

Cantaretul Demis Roussos a fost inmormantat

Cantaretul Demis Roussos a fost inmormantat vineri intr-unul dintre principalele cimitire din capitala Greciei, in prezenta mai multor sute de persoane, informeaza AFP, citat de Mediafax.

FOTO+VIDEO. Cine a fost cantaretul Demis Roussos

Artistul Demis Roussos, cu o cariera de peste 50 de ani, ramane cunoscut lumii pentru hiturile sale Forever and Ever, My Friend The Wind, Velvet Mornings, Someday Somewhere si Lovely Lady Of Arcadia.

Adio, Demis Roussos! Cantaretul a fost inmormantat la Atena

Cantaretul Demis Roussos, care a murit weekendul trecut la Atena, la varsta de 68 de ani, a fost inmormantat vineri intr-un cimitir din capitala Greciei, in prezenta mai multor sute de persoane.

Demis Roussos, condus pe ultimul drum de cea mai buna nevasta pe care a avut-o. Incredibila poveste de dragoste dintre Pamela si Demis

Cantaretul Demis Roussos a fost inmormantat vineri intr-unul dintre principalele cimitire din capitala Greciei, in prezenta mai multor sute de persoane. Printre cei care l-au condus pe ultimul drum s-a aflat si Pamela Roussos Ratiu, cea despre care artistul spunea ca i-a fost cea mai buna sotie. Fostul model international a istorisit intr-un interviu pentru Adevarul spectaculoasa poveste de dragoste pe care a trait-o alaturi de Demis Roussos.

Demis Roussos avea cancer. Fiica muzicianului a acordat primul interviu: A fost mai mult un artist decat un tata

Demis Roussos a murit. indragitul cantaret grec Demis Roussos a murit in dimineata zilei de duminica, la varsta de 68 de ani. Fiica artistului a acordat un scurt interviu publicatiei franceze Le Figaro in care a dezvaluit ca muzicianul suferea de cancer si a povestit ce fel de relatie aveau, descriindu-l pe acesta ca fiind mai mult un artist decat un tata.

Demis Roussos a murit din cauza cancerului la stomac. Familia i-a ascuns cantaretului ca suferea de boala in stadiu avansat

Demis Roussos a murit duminica noapte, la 69 de ani, de cancer la stomac, boala descoperita in stadiu avansat in luna aprilie a anului trecut si pe care familia i-a ascuns-o. Motivul pentru care familia a ales.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2328 seconds )