Libnet.ro
UNICEF

08:47

Demis Roussos, condus pe ultimul drum de cea mai buna nevasta pe care a avut-o. Incredibila poveste de dragoste dintre Pamela si Demis

Adevărul Adevărul,
Demis Roussos, condus pe ultimul drum de cea mai buna nevasta pe care a avut-o. Incredibila poveste de dragoste dintre Pamela si Demis

Cantaretul Demis Roussos a fost inmormantat vineri intr-unul dintre principalele cimitire din capitala Greciei, in prezenta mai multor sute de persoane. Printre cei care l-au condus pe ultimul drum s-a aflat si Pamela Roussos Ratiu, cea despre care artistul spunea ca i-a fost cea mai buna sotie. Fostul model international a istorisit intr-un interviu pentru Adevarul spectaculoasa poveste de dragoste pe care a trait-o alaturi de Demis Roussos. continuă pe Adevărul

Sony cauta cea mai buna fotografie realizata cu telefonul. Cum te inscrii si ce castigi

World Photography Organisation lanseaza o noua sectiune a competitiei Sony World Photography Awards 2015. Fotografii mobili se pot inscrie pentru a-si demonstra talentul si cu cea mai populara camera foto: telefonul. iPhone e cea mai populara camera foto de pe Flickr, urmata de modele de la Canon. Cea mai buna camera e cea pe care [].

Australian Open 2015. Madison Keys, cea mai buna performanta din cariera. Cand se disputa semifinalele

Australian Open 2015. Semifinalele primului turneu de Grand Slam al anului se disputa joi dimineata, pe arena centrala Rod Laver. intre cele patru jucatoare se afla si Madison Keys, din noul val WTA, care a reusit cea mai buna performanta a ca .

Traian Zorzoliu, condus pe ultimul drum

Creatorul primului parc neolitic din Europa amenajat in orasul Draganesti-Olt, dar si initiatorul reconstituirii unei cetati dacice in aceeasi localitate proiect unic in Europa aflat in derulare, a fost condus, joi 29 ianuarie, pe ultimul drum. Sute de persoane, rude, cunoscuti sau necunoscuti, au tinut sa fie alaturi de el pentru a-si lua ramas-bun.

Nanobotii, viitorul medicinei. Sunt cea mai buna speranta in lupta cu boala

Nanobotii, acei roboti microscopici care ar putea transporta medicamente sau actiona ca niste mici chirurgi, un concept ce tine mai multe de filmele science-fiction, ar putea fi mult mai mult in viitorul nu foarte.

Fii in cea mai buna forma. Oferta pentru doua persoane la Club Moving

Salile de fitness vin cu oferte irezistibile la inceput de an, in special pentru cei mai determinati dintre voi sa faca miscare pe tot timpul lui 2015. Astfel, daca iti achizitionezi in prima luna a anului ab.

(P) Fii in cea mai buna forma. Oferta pentru doua persoane la Club Moving

Salile de fitness vin cu oferte irezistibile la inceput de an, in special pentru cei mai determinati dintre voi sa faca miscare pe tot timpul lui 2015. Astfel, daca iti achizitionezi in prima luna a anului ab.

Singurul drum spre cea mai mare exploatatie agricola din Europa, din Insula Mare a Brailei, ciuruit de cratere adanci de aproape un metru

Agricost SRL firma care administreaza cea mai mare exploatatie agricola din Europa, de 55. 000 hectare, precum si cele doua comune din incinta indiguita a insulei Mari a Brailei, Marasu si Frecatei, au o singura cale de acces spre municipiul Braila: drumul judetean 212A. Portiuni intregi din aceasta sosea sunt foarte greu de parcurs din cauza gropilor, dar situatia cea mai grava este pe tronsonul cuprins intre trecerea bac si dig.

Macel penal intre basisti. Radu Tudor: Arestul e cea mai buna lecitina

Este macel penal intre basisti. Cele cateva saptamani petrecute de fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, in arest preventiv au fost de ajuns pentru ca procurorii sa afle cum functiona reteaua.

Demis Roussos avea cancer. Fiica muzicianului a acordat primul interviu: A fost mai mult un artist decat un tata

Demis Roussos a murit. indragitul cantaret grec Demis Roussos a murit in dimineata zilei de duminica, la varsta de 68 de ani. Fiica artistului a acordat un scurt interviu publicatiei franceze Le Figaro in care a dezvaluit ca muzicianul suferea de cancer si a povestit ce fel de relatie aveau, descriindu-l pe acesta ca fiind mai mult un artist decat un tata.

Cantaretul Demis Roussos a fost inmormantat, vineri, la Atena

Cantaretul Demis Roussos a fost inmormantat astazi intr-unul dintre cele mari cimitire din Atena. Cateva sute de persoane au participat la funeraliile artistului. Alaturi de rude, mai multe personalitati si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )