Libnet.ro
UNICEF

19:45

Capitanul echipei Ajax, spitalizat din cauza unor probleme pulmonare

B1 B1,
Capitanul echipei Ajax, spitalizat din cauza unor probleme pulmonare

Capitanul echipei Ajax Amsterdam, Siem De Jong, a fost internat in spital din cauza unor probleme pulmonare, urmand sa primeasca ingrijiri pentru cateva zile, informeaza sbnation. com. Se pare ca De Jong, 24. continuă pe B1

Capitanul echipei Ajax, spitalizat din cauza unor probleme pulmonare.

Capitanul echipei Ajax Amsterdam, Siem De Jong, a fost spitalizat din cauza unor probleme pulmonare, el urmand sa fie indisponibil cel putin sase saptamani, anunta Mediafax. Siem De Jong, in varsta de 24 de ani, a fost supus unor teste, luni, fiind trimis la spital de medicii clubului. De Jong a jucat in ambele meciuri disputate de Ajax in acest inceput de sezon, scrie gruparea olandeza pe site-ul oficial.

Liderul unui cartel de droguri mexican, ELIBERAT din cauza unor vicii de procedura

Autoritatile americane s-au declarat socate de eliberarea din inchisoare a unui lider de cartel de droguri, care a comandat si uciderea unui agent american, conform Sky News. Caro Quintero a fost.

Suedezii, avertizati sa poarte costume de inot din cauza unor pesti inruditi cu piranha

Barbatii suedezi au fost avertizati sa poarte costume speciale de inotat atunci cand fac baie in zona Oresund Sound, pe coasta sudica a Suediei, dupa ce un peste inrudit cu Piranha a fost descoperit in.

Suedezii, avertizati sa poarte costume de inot din cauza unor pesti care ataca organele genitale

Barbatii suedezi au fost avertizati sa poarte costume speciale de inotat atunci cand fac baie in zona Oresund Sound, pe coasta sudica a Suediei, dupa ce un peste inrudit cu Piranha a fost descoperit in.

Printul Friso al Olandei a murit, din cauza unor leziuni cerebrale

Printul Friso al Olandei, fratele regelui Willem-Alexander, a murit luni dimineata din cauza ranilor suferite in timpul unui accident de schi produs in Austria in 2012, a anuntat serviciul de presa al familiei regale, reamintind ca acesta se afla intr-o stare de cunostinta minimala, potrivit AFP.

Dupa un sondaj facut pe pagina sa de Facebook, primarul Timisoarei a decis sa redeschida mai multe cluburi inchise recent din cauza zgomotului

Primarul Timisoarei, liberalul Nicolae Robu a anuntat ca va anula decizia viceprimarului Traian Stoia PSD) prin care saptamana trecuta au fost inchise 4 cluburi din Timisoara aflate pe malul canalului Bega din cauza galagiei pe care acestea o fac noaptea. Robu a anuntat ca va redeschide cluburile in urma rezultatelor unui sondaj pe aceasta tema postat pe pagina sa de Facebook. Primarul spune ca va emite un document care urmeaza sa fie semnat de patronii cluburilor care se vor angaja sa reduca sonorul pe durata noptii.

Angajatii Fiat, trimisi acasa din cauza scaderii vanzarilor, sunt platiti de stat

Angajatii celor cinci fabrici ale Fiat din Italia stau acasa lungi perioade de timp din cauza prabusirii cererii de masini pe piata europeana, dar sunt platiti printr-un program guvernamental menit sa evite.

Confruntari violente in Grecia. Detinutii s-au revoltat din cauza prelungirii perioadei de detentie

Confruntari violente au avut la un centru de detentie pentru imigranti ilegali din Grecia, in apropiere de Atena. Zeci de detinuti s-au revoltat la lasarea intunericului, dupa cina, cand au atacat gardinenii.

Angajatii Fiat din Italia, trimisi acasa din cauza scaderii vanzarilor

Angajatii celor cinci fabrici ale Fiat din Italia sunt nevoiti sa stea acasa pentru perioade lungi de timp, din cauza prabusirii cererii de masini pe piata europeana, anunta persa internationala.

Cum a reusit un roman sa fure bani din portofele unor germani, chiar in fata lor.

Vecinii stiau ca el merge la munca in Germania si ca lucra pe un santier. Insa politia din aceasta tara il cauta perin toata lumea, pentru furturi din portofele. L-au prins politistii romani, iar acum este in arestul IPJ Buzau. Un barbat in varsta de 34 de ani din comuna buzoiana Cochirleanca este suspectat de mai multe furturi comise in luna aprilie a acestui an, pe teritoriul Germaniei. Omul a reusit sa pacaleasca mai multe persoane, mergand cu o bancnota de valoare mare si rugand .

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )