Libnet.ro
UNICEF

08:15

Caracatita intereselor lui Basescu din Portul Constanta. Radu Mazare a prezentat documente explozive in emisiunea QA

Antena3 Antena3,
Caracatita intereselor lui Basescu din Portul Constanta. Radu Mazare a prezentat documente explozive in emisiunea QA

Primarul Constantei Radu Mazare a prezentat, in cadrul emisiunii QA de la Antena 3, documente oficiale care arata lucrurile dubioase care se petrec in Portul Constanta. in anul 2010, cand presedintele . continuă pe Antena3

Dan Sova: Traian Basescu nu-si doreste transparentizarea operatiunilor din Portul Constanta

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a declarat in emisiunea QA ca Traian Basescu nu-si doreste transparentizarea operatiunilor din Portul Constanta. Eu cred ca domnul presedinte Traian Basescu -.

Basescu face apel la institutii sa nu avizeze HG privind Portul Constanta

Presedintele Traian Basescu a facut apel astazi la Ministerul Justitiei, Ministerul Transporturilor si Ministerul Economiei sa nu avizeze hotararea de guvern privind transferul unui pachet de actiuni de la Portul Constanta catre Primaria Constanta.

Victor Ponta vrea scoaterea pe bursa a inca 15% din actiunile companiei care administreaza portul Constanta si sustine trecerea porturilor dunarene in administrare locala

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, la Galati, ca in curand vor fi scoase pe bursa inca 15% din actiunile detinute de stat la compania care administreaza portul Constanta, companie care are atat participare privata, cat si din partea statului. Ponta a spus ca prin listarea pe bursa se vor indeplini mai multe criterii de performanta si va exista un management superior celui pe care l-a avut compania in ultimii 20 de ani, management asigurat de Ministerul Transporturilor. Premierul a mai spus ca sustine trecerea porturilor de la Dunare in administrarea locala, precizand ca in cazul portului Tulcea un proiect se afla in lucru si va fi adoptat in curand.

Ponta: Vom scoate pe bursa inca 15% din actiunile companiei care administreaza portul Constanta

Premierul Victor Ponta a declarat astazi, la Galati, ca in curand vor fi scoase pe bursa inca 15% din actiunile detinute de stat la compania care administreaza portul Constanta, companie care are atat participare privata, cat si din partea statului.

Dan Sova si Radu Mazare, despre dedesubturile afacerii Portul Constanta, sambata seara la QA

Disperat ca pierde puterea, Traian Basescu ameninta membrii Guvernuluisi pe Victor Ponta ca vor ajunge pe mana procurorilor daca se ating de PortulConstanta. Sambata seara, de la ora 21, in exclusivitate, la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )