Libnet.ro
UNICEF

11:15

Carantina, prelungita pentru inca 7 zile in sase localitati din Ilfov: Corbeanca, Dobresti, Magurele, Mogosoaia, Otopeni si Popesti Leordeni

B1 B1,
Carantina, prelungita pentru inca 7 zile in sase localitati din Ilfov: Corbeanca, Dobresti, Magurele, Mogosoaia, Otopeni si Popesti Leordeni

In localitatile Corbeanca, Otopeni, Mogosoaia, Dobresti, Magurele si Popesti Leordeni carantina a fost prelungita pentru inca saspte zile, dupa cum a anuntat prefectul judetului Ilfov, Daniel Tudorel. continuă pe B1

Carantina a fost prelungita pentru sase localitati din judetul Constanta

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) a votatprelungirea carantinei pentru alte sase localitati din judetul Constanta, cu14 zile pentru cinci dintre acestea si cu sapte zile pentru.

Carantina a fost prelungita pentru sase localitati din judetul Constanta

Prefectura Constanta a anuntat sambata, ca in sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta s-a votat prelungirea carantinei pentru sase localitati, cu 14 zile pentru cinci dintre acestea si cu sapte zile pentru orasul Techirghiol, scrie News.

Carantina a fost prelungita pentru inca 14 zile la Constanta, unde rata de infectare a continuat sa creasca

Carantina in municipiul Constanta a fost prelungita de vineri pentru alte 14 zile. Dupa doua saptamani de carantina, municipiul Constanta ajunsese joi la o rata de infectare de 10,5 la mia de locuitori. La instituirea acestei masuri, in 20 noiembrie, incidenta cazurilor era de 9,35.

Carantina prelungita in sase localitati din judetul Constanta

Dupa municipiul Constanta, alte sase localitati vor fi in perioada urmatoare in carantina. Masura a luata de Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Carantina se prelungeste in sase localitati ale judetului Constanta

Carantina se prelungeste in sase localitati ale judetului Constanta. in cinci localitati va mai fi carantina doua saptamani, iar intr-una 7 zile, relateaza Mediafax.

Business report: BNR cere bancilor sa modifice scoringul. Crize si conducatori. Transportatorii, pregatiti pentru distribuirea vaccinurilor. Bombele legislative din Parlament

BNR cere bancilor sa modifice pana pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor * Crize si conducatori * Antreprenori romani care ne-au facut mandri in anul 2020. Transportatorii romani se declara pregatiti pentru distribuirea vaccinurilor anti-Covid * incep testele cu saptamana de lucru de 4 zile * Constructia gazoductului Nord Stream 2 va fi reluata in decembrie * Ura comunistilor fata de elitele de la 1 decembrie 1918: exterminare si ani grei de puscarie * N-avem o cultura in a recruta si monetiza talente inca din scoala interviu cu Radu Gologan * Lucrul de acasa si impactul asupra pietei muncii si a celei imobiliare * E greu sa faci previziuni privind directia in care vor merge pietele financiare, in acest moment * Bombele legislative din Parlament, la final de mandat: imunitati, salarii speciale sau scutiri de impozit * Adi Stanciu QA. Strategie in haos, o viata ce merita traita, testul acid pentru echipe si miracolul.

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )