Libnet.ro
UNICEF

20:45

Care este astazi pensia minima in Romania? Peste un milion de romani traiesc cu aceasta suma infima

Antena3 Antena3,
Care este astazi pensia minima in Romania? Peste un milion de romani traiesc cu aceasta suma infima

Pensia minima sociala garantata, numita si indemnizatie sociala pentru pensionari, este foarte mica in Romania. Tara noastra are aproximativ cinci milioane de pensionari si o pensie medie de doar 1. Aproximativ un milion de pensionari erau, in luna mai 2020, beneficiari ai pensiei minime. continuă pe Antena3

Europa Libera: Romani fara privilegii. Circa un milion de pensionari traiesc din pensia minima

Aproximativ un milion de pensionari erau, in luna mai, beneficiari ai indemnizatiei sociale, care intregeste veniturile mici ale acestei categorii pana la suma de 704 lei, adica 146 de euro.

Cifre record! Care sunt astazi cele mai afectate tari de COVID-19. Aproape 500.000 oameni au murit

Peste 461. 000 de oameni au murit infectati cu coronavirus, la nivel mondial, din decembrie - de cand China anunta oficial aparitia COVID-19 - si pana sambata seara, arata un bilant facut de AFP pe baza datelor oficiale.

Contestatii Evaluare Nationala 2020. Cand poti depune contestatie si care este procedura

S-au terminat examenele Evaluarii Nationale 2020 si urmeaza depunerea contestatiilor. Un numar de aproximativ 172. 000 de elevi care au absolvit clasa a VIII-a, dintre care peste 16. 000 in municipiul Bucuresti,.

Care este pluralul cuvantului curcubeu. Multi romani gresesc

La cat de mult a plouat in Romania in ultima vreme, curcubeul a devenit aproape banal. Nu a fost zi in care sa nu ploua in majoritatea zonelor tarii - deseori pe cer si-a facut aparitia si curcubeul. Si, desi nu atat de des, in unele cazuri si-a facut aparitia un dublu curcubeu.

Bacalaureat 2020: tot ce trebuie sa stii despre examenele care incep astazi, cu proba la limba romana

Examenul de Bacalaureat 2020 incepe astazi cu proba la limba si literatura romana. in contextul pandemiei de coronavirus, experienta de examen va fi diferita fata de anii trecuti. Nu mai.

Care este cel mai popular film de pe Netflix! Este pe locul 1 in trending

Filmul Lost Bullet este pe locul 1 in trending pe platforma de streaming Netflix! Thriller-ul de actiune francez a primit review-uri extrem de bune din partea criticilor de film de la prestigiosa publicatie The New York Times.

Gabriela Firea: Nu exista nicio motivatie legala, logica si umana pentru care este inchis Spitalul Colentina

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a transmis sambata un mesaj ferm pentru apostolii apocalipsei. Ea le-a cerut ferm redeschiderea spitalului Colentina, considerand ca nu exista nicio motivatie pentru care acesta a ramas inchis pentru pacientii cronici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )