Libnet.ro
UNICEF

09:00

Care este mesajul de Craciun al presedintelui pentru romani

România Liberă România Liberă,
Care este mesajul de Craciun al presedintelui pentru romani

Presedintele Klaus Iohannis a postat, marti, pe Facebook, un mesaj de Craciun in care arata ca gandurile sale se indreapta catre toti copiii ai caror parinti sunt departe si parintii care duc dorul copiilor, si ca va face tot ce ii sta in putinta ca familiile sa se reuneasca in mandatul sau. continuă pe România Liberă

Care este indemnul Patriarhului Daniel in mesajul de Craciun din acest an

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane BOR), PF Daniel, indeamna in Pastorala de Craciun sa oferim celor din jurul nostru daruri si semne ale bucuriei, sperand totodata ca valorile crestine ne vor ajuta . ) sa contribuim mai mult la construirea Catedralei Manturii Neamului, scrie Mediafax.

Care este programul magazinelor de sarbatori

Supermarketurile si hipermarketurile vor fi inchise de Craciun si Anul Nou, dar vor avea program prelungit sau chiar non-stop intre cele doua sarbatori, informeaza Mediafax.

Aproape 2 miliarde de euro, disponibile pentru romani prin doua programe europene noi

Comisia Europeana a adoptat primele doua programe operationale 2014-2020 pentru Romania, PO Asistenta Tehnica, in valoare de 251 milioane de euro, si PO Competitivitate, 1,58 miliarde de euro, potrivit unui comunicat al Reprezentantei Comisiei Europene la Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )