Libnet.ro
UNICEF

19:00

Care este URGENTA in gratierea detinutilor? Un fost membru CSM desfiinteaza argumentele Guvernului Grindeanu

B1 B1,
Care este URGENTA in gratierea detinutilor? Un fost membru CSM desfiinteaza argumentele Guvernului Grindeanu

Guvernul Grindeanu vrea sa adopte prin ordonanta de urgenta gratierea unor persoane si modificarea legislatiei penale, prezentand drept motiv supraaglomerarea si conditiile din penitenciare, care ar. continuă pe B1

Fostul deputat Ludovic Orban ar putea afla, marti, sentinta in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ar putea da, marti, sentinta in dosarul fostului deputat Ludovic Orban, in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut bani unui om de afaceri, pentru campania electorala din perioada alegerilor locale, care a avut loc in vara anului trecut.

SURSE Cum va trece Guvernul proiectul legi pentru Dragnea: dezincriminarea mascata a abuzului in serviciu si conflictului de interese prin ordonanta de urgenta, gratierea prin Parlament

Modificarile la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala, care vizeaza dezincriminarea mascata a abuzului si neglijentei in serviciu, a conflictului de interese si desfiintarea de facto a institutiei denuntatorului se vor face prin ordonanta de urgenta si va fi cel mai probabil adoptata in sedinta de Guvern de miercuri, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Potrivit acestora, a fost eliminata conditia plangerii prealabile a institutiei pentru ca fapta de abuz in serviciu sa constituie infractiune si a mai scazut pragul prejudiciului, stabilit initial la 200 de mii de lei. Nu este clar daca a scazut sub 100. 000 de lei, suma la care se ridica prejudiciul in dosarul lui Dragnea. Pe de alta parte, masura gratierii va fi propusa intr-un proiect de lege trimis spre dezbatere Parlamentului. HotNews. ro a scris pe data de 18 ianuarie caliderul PSD, Liviu Dragnea, se numara printre marii beneficiari ai ambelor proiecte de ordonanta de urgenta. I se aplica atat gratierea, cat si dezincriminarea partiala a abuzului in serviciu. Proiectul de gratiere prevede ca se gratiaza in intregime pedepsele cu inchisoarea de pana la cinci ani inclusiv, indiferent de modalitatea de executare.

Presedintele Iohannis cere Guvernului sa renunte la OUG privind gratierea: Nu poate sa treaca peste vointa cetatenilor, care este suverana. Vocea oamenilor nu mai poate fi ignorata

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, luni, Guvernului Grindeanu sa renunte la OUG privind gratierea si modificarea Codurilor penale, intrucat vocea oameilor nu poate fi ignorata.

VIATA DUPA MOARTE! Cinci operatii de TRANSPLANT dupa ce o fetita de 11 ani din Iasi a MURIT la sanius. Care este gestul EMOTIONANT al parintilor

Cinci oameni au primit o noua sansa datorita unei fetite de 11 ani care a murit dupa un accident la sanius in Iati, iar parintii ei au fost de acord sa-i doneze organele. Ficatul, rinichii si corneea au.

Masuri DRASTICE anti-tutun: Care este primul stat din lume unde se doreste eliminare COMPLETA a FUMATULUI

Autoritatile finlandeze vor sa limiteze drastic consumul de tutun sub orice forma. Astfel, a fost stabilita tinta ca pana in anul 2040, mai putin 2% din populatia tarii sa mai fumeze, informeaza.

Masuri DRASTICE anti-tutun: Care este primul stat din lume unde se doreste eliminarea COMPLETA a FUMATULUI

Autoritatile finlandeze vor sa limiteze drastic consumul de tutun sub orice forma. Astfel, a fost stabilita tinta ca pana in anul 2040, mai putin 2% din populatia tarii sa mai fumeze, informeaza.

Care este cea mai buna pozitie de somn pentru sanatatea creierului

Dormitul pe lateral este cea mai buna pozitie a corpului pe durata odihnei de noapte, care ajuta la curatarea creierului de reziduuri si la reducerea riscului de a dezvolta boli neurologice, arata un studiu publicat in revista de specialitate Journal of Neuroscience, scrie spring. org. uk.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )