Libnet.ro
UNICEF

12:01

Care sunt cei mai bine vanduti pictori romani la licitatii

Adevărul Adevărul,
Care sunt cei mai bine vanduti pictori romani la licitatii

Casa de Licitatie AraArt a alcatuit un top al celor mai bine vanduti pictori romani in cei cinci ani de activitate, impliniti luna aceasta. De departe, cel mai bine cotat este Nicolae Tonitza, artist care a dat tonul licitatiilor, cu 117 lucrari de pictura si grafica licitate pana acum. continuă pe Adevărul

Seceta a facut pagube insemnate in Harghita. Care sunt cele mai afectate culturi

Pierderile provocate de seceta, in agricultura, se ridica in judetul Harghita la aproape trei milioane de euro.

Nepotul celebru al lui Ion Creanga, clasificat printre cei mai creativi arhitecti romani ai perioadei interbelice

Horia Creanga, baiatul singurului fiu al scriitorului Ion Creanga, a fost unul dintre cei mai reprezentativi arhitecti romani din perioada interbelica. De numele sau se leaga constructia a zeci de edificii, cum sunt Teatrul Giulesti, Uzinele Malaxa sau blocul ARO.

Capitalisti vs. comunisti: cine au fost cei mai inteligenti? (analiza)

In mod paradoxal, comunistii pare ca se pricepeau mai bine la un capitol esential de business, inovarea, fata de mostenitorii Epocii de Aur, capitalistii de dupa Revolutie, arata un studiu realizat de KeysFin pe baza datelor oficiale din ultimii 50 de ani in ceea ce priveste inventica si protectia proprietatii intelectuale. Sa stii sa iti prezinti marfa! O regula esentiala de afaceri pe care romanii o experimenteaza de 25 de ani, dupa standardele capitaliste. Cu prea putin succes, dovada faptul ca nivelul de trai, indicatorul real al performantei economice, este la limita saraciei extreme. Una din explicati, potrivit Laurei Leonte, avocat specializat in dreptul proprietatii intelectuale si consilier in proprietate industriala, o reprezinta si migrarea activitatii creative inafara Romaniei.

Cautari de amploare in cazul afaceristului kuweitian, disparut la Cheia de mai bine de o luna (VIDEO)

Cautarile in cazul omului de afaceri kuweitian disparut la Cheia de mai bine de o luna au fost reluate in aceste zile, intr-o actiune de amploare. Potrivit B1 TV, au fost mobilizati 30 de politisti,.

Cea mai bine platita actrita in ultimul an VIDEO

Cea mai bine platita actrita in ultimul an a fost desemnata Sofia Vergara. Vedeta de origine latina a castigat nu mai putin de 28 de milioane de dolari, atat din roluri, cat si din afaceri si contracte de imagine.

Frumoase si bogate. Topul celor mai bine platite actrite din lume

Sofia Vergara si Kaley Cuoco-Sweeting ocupa, la egalitate, primul loc in topul celor mai bine platite actrite de televiziune, potrivit unui clasament anual intocmit de jurnalistii revistei Forbes, informeaza.

FOTO: Cum arata topul celor mai bine platite actrite de televiziune

Sofia Vergara si Kaley Cuoco-Sweeting ocupa, la egalitate, primul loc in topul celor mai bine platite actrite de televiziune, potrivit unui clasament anual intocmit de jurnalistii revistei Forbes.

Unul dintre cei mai temuti comandanti ai unei retele teroriste musulmane ar fi ajuns la Berlin, inflitrat printre miile de refugiati

Dezvaluiri socante despre imigratii care au invadat Europa. Unul dintre cei mai temuti comandanti ai unei retele teroriste musulmane se afla la Berlin, dupa ce s-a infiltrat printre miile de refugiati veniti.

Dosarul penal al unuia dintre cei mai influenti oameni politici din Timis: Titu Bojin, presedintele CJT

Printre cei care s-au ales cu dosare penale in 2014 se afla si Titu Bojin, unul din cei mai influenti oameni politicieni din judet, actualul presedinte al CJ Timis.

GALERIE FOTO. O fetita de doi ani, cu sindromul Down, unul dintre cei mai frumosi copii din Marea Britanie

O fetita in varsta de aproape doi ani, diagnosticata cu sindromul Down, este cosiderata unul dintre cei mai frumosi copii din Marea Britanie. Connie-Rose Seabourne a devenit model si este fotografiata, in prezent, pentru proiectele a doua agentii.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )