Libnet.ro
UNICEF

07:45

Care sunt eroii lui Mihai Gadea. Afla raspunsul-surpriza

Antena3 Antena3,
Care sunt eroii lui Mihai Gadea. Afla raspunsul-surpriza

Mihai Gadea a declarat, in cadrul editiei speciale Sinteza Zilei, ca eroii sai sunt chiar colegii de la Antena 3. Eroii mei sunt colegii mei de la Antena 3, cei care se vad si cei care nu se vad, a spus. continuă pe Antena3

Misiunea ARAS este pe cale sa se incheie, din cauza sistemului. Care sunt eroii preferati ai lui Carmen Avram

Eroii lui Carmen Avram prezenti luni la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, au fost reprezentantii Asociatiei Romane Anti-SIDA,a caror misiune este pe cale sa ia sfarsit. Reprezentantii ARAS.

Mihai Gadea spera ca cel mai mare drapel din lume, cu care am intrat in Cartea Recordurilor, sa-i uneasca pe romanii din toata tara

Directorul Antenei 3, Mihai Gadea, spera ca cel mai mare drapel al Romaniei cu care am intrat in Cartea Recordurilor, sa-i uneasca pe romanii din toata tara. Ma bucura ca astazi suntem impreuna,.

Mihai Gadea: Drapelul nu reuseste sa cuprinda cat de mult sange s-a varsat pentru aceasta tara

Mihai Gadea a sustinut un discurs emotionant dupa ce steagul realizat de Antena 3 in colaborare cu fabricadesteaguri. eu a intrat oficial in Guinness World Records. Directorul Antena 3 a amintit despre.

Care sunt OBIECTIVELE viitorului partid infiintat de Miscarea Populara.

Fundatia Miscarea Populara anunta obiectivele partidului pe care il va infiinta, intre care Parlament unicameral cu maximum 300 de alesi, vot prin corespondenta pentru toti alegatorii, fiscalitate redusa, ajutoare sociale contra munca in folosul comunitatii, comasarea judetelor si comunelor mici, potrivit Mediafax. Conform unui comunicat al funcatiei, in urma consultarilor publice avute cu aderentii Fundatiei Miscarea Populara, au fost stabilite principalele obiective pe care la va sustine .

Care sunt preferintele criticilor la CANNES 2013. ...

Filmul Blue is the Warmest Colour, de Abdellatif Kechiche, care spune o poveste de dragoste dintre doua femei, este considerat favorit la marele trofeu Palme dOr al Festivalului de la Cannes 15 - 26 mai), titreaza Mediafax. Filmul a primit cronici elogioase, dar unii critici s-au aratat destul de socati de prezentarea grafica a scenelor de sex din pelicula francezului de origine tunisiana. Variety a scris ca Blue is The Warmest Colour contine cele mai grafice scene de sex intre femei .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )