Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt fanteziile sexuale ale barbatilor?

Antena3 Antena3,
Care sunt fanteziile sexuale ale barbatilor?

Barbatii si fanteziile sexuale sunt exact precum pestele in apa. Si daca iti propui sa-l intelegi cu adevarat mai ales din punct de vedere sexual, atunci trebuie sa-i cunosti si fanteziile, sa stii la ce viseaza si ce. continuă pe Antena3

Lista completa a institutiilor cu bugete reduse de Guvern . Afla care sunt si ministerele si serviciile ale caror bugete vor fi majorate

Guvernul va taia din cheltuielile acoperite de la bugetul de stat pentru Senat, CSM, ICCJ, televiziunea si radioul public si unele ministere, printre care Cultura si Apararea. in schimb, Executivul va suplimenta.

Sentinta finala in dosarul in care sunt judecati Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu, asteptata astazi la iCCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) este asteptata, astazi, sa dea sentinta finala in procesul in care sunt judecati presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Gino Iorgulescu, in legatura cu o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat Liga Profesionala de Fotbal LPF) peste 350. 000 de euro, relateaza sursele de presa.

Sentinta finala in dosarul tranzactiilor imobiliare in care sunt judecati Dumitru Dragomir si Gino Iorgulescu, asteptata luni la ICCJ

Inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata, luni, sa dea sentinta finala in procesul in care sunt judecati presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Gino Iorgulescu, in legatura cu o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat LPF peste 350. 000 de euro, anunta Mediafax. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie urmeaza sa respinga sau sa admita recursul procurorilor Directiei Nationale Anticorupti, in dosarul in care Tribunalul Capitalei si Curtea de Apel Bucuresti au decis achitarea presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a fiului acestuia, Bogdan Dragomir, a lui Gino Iorgulescu si a soferului LPF Florin Bogdan Badita.

SENTINTA FINALA in dosarul tranzactiilor imobiliare in care sunt judecati Dumitru ...

Inalta Curte de Casatie si Justitie este asteptata, luni, sa dea sentinta finala in procesul in care sunt judecati presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, si Gino Iorgulescu, in legatura cu o tranzactie imobiliara supraevaluata, care ar fi costat LPF peste 350. 000 de euro, anunta Mediafax. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie urmeaza sa respinga sau sa admita recursul procurorilor Directiei Nationale Anticorupti, in dosarul in care Tribunalul Capitalei si .

Care sunt mizele preluarii controlului asupra Portului Constanta de catre autoritatile locale

Parlamentarii PSD grabesc transferul actiunilor Portului Constanta de la Ministerul Transporturilor la autoritatile locale constantene. Nu au trecut nici doua saptamani de cand primarul Radu Mazare si-a exprimat dorinta de preluare a controlului asupra Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta, iar parlamentarii PSD au si depus un proiect de lege. Este o vointa politica a USL si un acord discutat intre mine si premier, spunea Mazare pe 10 octombrie. Vezi in text care este miza acestui transfer si cat de valoroasa este compania.

AICI poti afla care sunt cele mai NESIGURE PRODUSE din lume

Un portal international care contine date despre produsele nesigure comercializate in aproape toata lumea a fost lansat la Bruxelles. Astfel, oamenii vor putea afla daca un produs fabricat in afara Uniunii Europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )