Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mofturi in inchisoare: care sunt marile nemultumiri ale polticienilor si afaceristilor ajunsi dupa gratii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mofturi in inchisoare: care sunt marile nemultumiri ale polticienilor si afaceristilor ajunsi dupa gratii

Catusele au devenit mai degraba un simbol al eroismului decat al penitentei, apa calda e prea putina in inchisori, camera prea mica, oamenii care isi ispasesc pedepsele trebuie separati dupa orientarea sexuala, iar restrictiile impuse in inchisori sunt. continuă pe Wall-Street Ro

INFOGRAFIC: Vezi care sunt concurentii pentru Apple Watch

Apple Watch va fi lansat la ora 20:00 ora Romaniei) in Statele Unite ale Americii. Compania Apple a promis pentru noul gadget peste 1000. 000 de aplicatii la lansarea noului terminal si va exista chiar un canal dedicat in cloud numit iWatch de unde clientii isi pot descarca aplicatiile .

Apple a lansat Apple Watch. Care sunt preturile pentru acest gadget

Apple a prezentat luni Apple Watch, primul produs nou al companiei din ultimii cinci ani, un dispozitiv destinat sa faca informaiile disponibile la incheietura mainii si care deschide larg calea dezvoltarii pietei tehnologiei produselor purtabile .

Situatia internetului in Romania - care sunt orasele si furnizorii cu cele mai rapide conexiuni

Despre viteza internetului din Romania s-au spus numai lucruri bune in ultimii ani. Statisticile ne-au plasat in partea de sus a clasamentului, peste tari cu care nu putem concura din alte puncte de vedere. Dar.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )