Libnet.ro
UNICEF

05:00

Care sunt peformantele oficiale ale procurorului Ioan Irimia, propus la sefia DNA

Hotnews Hotnews,
Care sunt peformantele oficiale ale procurorului Ioan Irimia, propus la sefia DNA

DNA Cluj a realizat, intr-un an si jumatate, perioada totala in care procurorul Clujean Ioan Irimia s-a aflat la conducera directiei teritoriale, 7 rechizitorii iar procurorul Irimia, propus la sefia DNA, a realizat in doi ani, din iunie 2010 pana in prezent, 4 rechizitorii, se arata intr-un raspuns oficial transmis HotNews. ro de catre Departamentul National Anticoruptie. Ministrul justitiei, Mona Pivniceru, l-a propus, la 1 noiembrie, pe Ioan Irimia la sefia DNA, insa CSM inca nu s-a pronuntat. Avizul este consultativ, decizia finala urmand sa fie luata de seful statului. Mentionam ca procurorul general interimar, Daniel Morar, l-a demis pe Irimia de la sefia DNA Cluj in 2005 pentru lipsa de activitate. continuă pe Hotnews

Care sunt peformantele oficiale ale procurorului Ioan Irimie, propus la sefia DNA

DNA Cluj a realizat, intr-un an si jumatate, perioada totala in care procurorul Clujean Ioan Irimie s-a aflat la conducera directiei teritoriale, 7 rechizitorii iar procurorul Irimia, propus la sefia DNA, a realizat in doi ani, din iunie 2010 pana in prezent, 4 rechizitorii, se arata intr-un raspuns oficial transmis HotNews. ro de catre Departamentul National Anticoruptie. Ministrul justitiei, Mona Pivniceru, l-a propus, la 1 noiembrie, pe Ioan Irimie la sefia DNA, insa CSM inca nu s-a pronuntat. Avizul este consultativ, decizia finala urmand sa fie luata de seful statului. Mentionam ca procurorul general interimar, Daniel Morar, l-a demis pe Irimie de la sefia DNA Cluj in 2005 pentru lipsa de activitate.

Alegeri prezidentiale in SUA Care sunt cele mai importante momente ale zilei si serii electorale

Peste 200 de milioane de alegatori americani sunt asteptati, marti, la sectiile de votare pentru a-si alege presedintele in cadrul scrutinului prezidential din SUA. In cursa intra actualul presedinte al SUA, democratul Barack Obama, presedintele si republicanul Mitt Romney. Vezi in articol cand se deschid si se inchid urnele si cum se va desfasura marti cursa pentru Casa Alba.

Americanii isi aleg presedintele. Afla mai multe despre sistemul de vot si care sunt statele care decid rezultatul

Americanii isi aleg astazi presedintele. Liderul de la Casa Alba este ales prin vot indirect. Este vorba de un sistem de vot vechi de 200 de ani, in care poporul alege niste electori, iar acestia voteaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )