Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt regiunile din Europa cu cei mai multi someri?

Antena3 Antena3,
Care sunt regiunile din Europa cu cei mai multi someri?

Cea mai mare rata a somajului la nivel regional, in Uniunea Europeana, la finalul anului trecut, se inregistra in regiunea spaniola Andalucia, unde 36,3% din populatia activa intre 15 si 74 de ani nu avea un loc de. continuă pe Antena3

Care sunt regiunile din Europa cu cei mai multi someri?

Cea mai mare rata a somajului la nivel regional, in Uniunea Europeana, la finalul anului trecut, se inregistra in regiunea spaniola Andalucia, unde 36,3% din populatia activa intre 15 si 74 de ani nu avea un loc de.

Cei mai multi tineri scoliti in strainatate fug de Romania. Mediul guvernamental si coruptia ii tin departe de casa

Cei mai multi dintre studentii romani din strainatate nu intentioneaza sa se intoarca in tara dupa finalizarea studiilor. Mai exact, aproape 40% din acestia vor sa profeseze in tara de adoptie, in timp ce doar 29% ar opta pentru intoarcerea acasa. Ceilalti sunt indecisi, arata un studiu recent al Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS).

Rata somajului, in crestere in Maramures. Cei mai multi someri - tinerii pana in 25 de ani

Cifrele care vin de la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Maramures privitoare la rata somajului din judet nu sunt deloc imbucuratoare. in luna iulie rata somajului a cunoscut o crestere de 0,29 puncte procentuale, fata de luna iunie fiind cu 604 mai multi someri.

Voiculescu, primul in topul demnitarilor cu cei mai multi ani de puscarie

Condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare in dosarul privatizarii ICA este cea mai aspra pedeapsa dispusa impotriva unui demnitar in ultimii 25 de ani, intr-un top alcatuit de Mediafax dupa numarul anilor de detentie din sentinte date in ultimii doi ani. Vineri, Voiculescu a primit 10 ani de inchisoare si confiscarea averii pentru recuperarea prejudiciului de 60 de milioane de euro.

Cei mai fericiti angajati din lume

Studiile arata ca Danemarca este tara cu cei mai fericiti locuitori din lume. Principalul motiv pentru asta il constituie fericirea la locul de munca. Studiile referitoare la satisfactia capatata la serviciu arata ca angajatii danezi sunt cei mai.

Trei elevi din Dambovita, printre cei mai buni 15 din tara la Olimpiada Nationala de Stiinte

La Targoviste au fost alesi, joi, cei mai buni 15 elevi de la Olimpiada Nationala a Stiintelor pentru Juniori, care vor face parte din lootul largit pentru etapa internationala. Printre ei se afla si trei elevi din Dambovita.

Fluctuatii la bursele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, investitorii analizand rezultatele anuntate de companii, respectiv situatia creata de sanctiunile impuse de Rusia Europei.

Producatorii de energie, de tigari si IT-istii sunt cei mai bine platiti angajati din economie

In luna iunie 2014, salariul mediu net a fost de 1. 687 lei, in crestere cu 5 lei fata de cel din mai, a transmis miercuri Statistica . Cel brut a fost in medie de 2. 334 lei, cu 0,3% mai mare decat in mai 2014. Cele mai mari salarii s-au inregistrat in extractia petrolului si gazelor naturale 4707 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 981 lei).

Ei sunt cei mai eleganti oameni din lume

Revista Vanity Fair pregateste clasamentul anului acesta al celor mai elegante persoane publice din lume. In top se regasesc actori si actrite celebre, precum si membri ai familiilor regale.

Imagini de VIS din cea mai frumoasa insula din Europa. Este o MINUNE a naturii

Insula Madeira a fost recent desemnata, pentru al doilea an consecutiv, cea mai frumoasa insula din Europa de catre World Travel Awards. Madeira, teritoriu portughez, este un arhipelag de mici insule situate in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )