Libnet.ro
UNICEF

18:00

Care sunt sansele ca presedintele Iohannis sa fie suspendat de PSD-ALDE. Ce spun analistii si Constitutia

Adevărul Adevărul,
Care sunt sansele ca presedintele Iohannis sa fie suspendat de PSD-ALDE. Ce spun analistii si Constitutia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, il ameninta cu suspendarea pe presedintele Klaus Iohannis si il someaza sa explice motivele care au stat la baza refuzului lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier. Specialistii arata ca PSD nu va risca suspendarea presedintelui, demers anevoios, care cere timp si care ar arunca Romania in criza politica, ci va face o noua nominalizare de premier. continuă pe Adevărul

Care sunt sansele ca presedintele Klaus Iohannis sa fie suspendat de PSD-ALDE. Ce spun analistii si Constitutia

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, il ameninta cu suspendarea pe presedintele Klaus Iohannis si il someaza sa explice motivele care au stat la baza refuzului lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier. Specialistii arata ca PSD nu va risca suspendarea presedintelui, demers anevoios, care cere timp si care ar arunca Romania in criza politica, ci va face o noua nominalizare de premier.

Scenariu incredibil lansat de Eugen Nicolicea: Presedintele Klaus Iohannis sa fie suspendat, dar fara ca apoi sa fie organizat si un referendum de demitere

Eugen Nicolicea, liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, a lansat marti seara un scenariu incredibil pe care coalitia PSD-ALDE ar putea sa il aplice in contextul in care presedintele Klaus.

Senatul a respins cererea de reexaminare solicitata de presedintele Iohannis privind legea care elimina 102 taxe

Plenul Senatului a respins marti, cu 82 de voturi, cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe, impotriva solicitarii presedintelui Klaus Iohannis votand senatorii PSD, ALDE, UDMR, iar.

Cererea presedintelui Iohannis privind reexaminarea Legii prin care sunt eliminate 102 a fost respinsa de Senat

Cererea presedintelui Klaus Iohannis privind reexaminarea Legii prin care sunt eliminate 102 taxe a fost respinsa, marti, de Senat.

Lia Olguta Vasilescu acuza: PNL a fost relaxat in campanie, pentru ca stia ca presedintele Iohannis nu va nominaliza un premier propus de social-democrati

Primarul municipiului Craiova si vicepresedintele PSD, Lia Olguta Vasilescu sustine ca PNL a fost relaxat in campania electorala, din cauza ca stia ca presedintele Klaus Iohannis nu va nu va nominaliza un premier propus de social-democrati, indiferent de rezultatul obtinut la alegerile parlamentare.

Surse: Presedintele Iohannis nu a cerut aviz de la SRI in cazul Sevil Shhaideh. Singurul aviz putea proveni de la SIE

Presedintele Klaus Iohannis nu a cerut de la SRI niciun aviz referitor la Sevil Shhaideh, dupa ce PSD a propus-o ca premier, si nici referitor la familia acesteia, afirma surse oficiale pentru Romania Libera.

Presedintele Iohannis reincepe, marti, demersurile pentru desemnarea noului premier

Presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca saptamana aceasta, incepand de marti, cu Sevil Shhaideh, persoana propusa de catre PSD pentru postul de premier.

Calin Popescu Tariceanu, dupa ce presedintele Iohannis a refuzat sa o puna pe Sevil Shhaideh premier: Sfideaza votul din 11 decembrie. Este vorba despre un exces de putere. Forteaza declansarea unei crize politice

Copresedintele ALDE si seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a refuza propunerea PSD-ALDE privind numirea lui Sevil Shhaideh ca premier, reprezinta un exces de putere.

Tariceanu, dupa ce presedintele Iohannis a refuzat propunerea de premier: Este vorba despre un exces de putere. Forteaza declansarea unei crize politice

Copresedintele ALDE si seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de a refuza propunerea PSD-ALDE privind numirea lui Sevil Shhaideh ca premier, reprezinta un exces de putere.

VIDEO. Presedintele Iohannis a adresat un mesaj de Craciun in care le cere romanilor sa nu-si piarda speranta. Premierul Ciolos le multumeste celor care l-au sprijinit in functia de sef al Guvernului

Presedinte Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos le-au adresat romanilor mesaje de Craciun, in care le-au multumit pentru sprijin si in care i-au incurajat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )