Libnet.ro
UNICEF

12:30

Care sunt secretele pentru cele mai bune muraturi

Adevărul Adevărul,
Care sunt secretele pentru cele mai bune muraturi

Suntem in plin sezon al muraturilor si cu siguranta vrei sa prepari cele mai bune conserve. Asa ca ti-am pregatit o lista ampla cu reguli esentiale, sfaturi si recomandari pentru a afla care sunt secretele pentru cele mai bune muraturi si pentru ca borcanele sau sticlele cu legume, pasta de tomate sau bulion sa reziste luni de zile in camara ta. continuă pe Adevărul

Cele mai bune bancuri cu scotieni. Ce a patit francezul cand a incercat sa testeze daca scotienii sunt zgarciti

Celebri pentru zgarcenia care ii caracterizeaza, pe seama scotienilor s-au facut intotdeauna glume. Iata aici o selectie cu cele mai bune bancuri cu scotieni.

Cele mai bune 50 de sfaturi pentru casatorie DIN TOATE TIMPURILE (de la 50 de experti in casatorie)

Expertii site-ului YourTango va ofera in acest articol cele mai bune sfaturi pentru cei casatoriti. Daca scopul vostru este sa aveti o casatorie plina de satisfactii, de lunga durata, asigurati-va ca va.

Cele mai bune pulpe de pui la cuptor

Toti gurmanzii care iubesc carnea de pui, vor iubi, cu siguranta, si aceasta reteta. Nu stii inca sa faci cele mai bune pulpe de pui la cuptor? Nu-i nimic, te invatam noi. Poti pune alaturi orice fel de garnitura, dar ar merge niste cartofi la cuptor.

Cele mai bune 10 universitati din lume, potrivit Times Higher Education World University Rankings 2016-2017

Revista Times Higher Education a anuntat topul celor mai bune universitati 2016-2017, top pe care publicatia realizeaza de 12 ani. Universitatea Oxford este clasata pe primul loc in Times Higher Education World University Rankings 2016-2017. Este prima universitate din Marea Brtanie care a ajuns pe locul I de cand se face World University Rankings.

eMAG Revolutia Preturilor: cele mai bune reduceri la electronice si gadgeturi

In cadrul campaniei eMAG Revolutia Preturilor,veti putea beneficia de reduceri la o gama variata de electronice si gadgeturi. intre 20 si 22 septembrie, la eMAG se desfasoara campania Revolutia Preturilor, in cadrul careia vor fi oferite reduceri de pana la 50% la numeroase dispozitive. Dintre toate reducerile eMAG, am selectat opt dintre cele mai interesante [].

Revolutia Preturilor: cele mai bune reduceri la electronice si gadgeturi

In cadrul campaniei Revolutia Preturilor,veti putea beneficia de reduceri eMAG la o gama variata de electronice si gadgeturi. intre 20 si 22 septembrie, la eMAG se desfasoara campania Revolutia Preturilor, in cadrul careia vor fi oferite reduceri de pana la 50% la numeroase dispozitive. Dintre toate reducerile eMAG, am selectat opt dintre cele mai interesante [].

Cele mai bune leacuri babesti pentru durerile de dinti

Daca ai dureri de dinti, dar nu poti ajunge la medic sub nicio forma, inainte de a lua medicamente care isi fac efectul doar pentru scurt timp, insa iti pot afecta stomacul si ficatul), iti recomandam sa incerci cateva remedii naturiste care s-au dovedit a fi extrem de eficiente.

Cele mai stupide pretentii ale mireselor: Le-a cerut domnisoarelor de onoare sa se ingrase cu 10 kg ca sa arate ea mai bine

Pentru cele mai multe femei este o bucurie sa fie domnisoare de onoare, dar exista si cazuri in care pretentiile mireselor transforma placerea intr-un adevarat chin, dupa cum s-a dovedit in urma sondaj facut de o revista pentru viitoare mirese.

Top 10 companii aeriene care fac cei mai multi bani din taxe suplimentare pentru bagaje, locuri mai bune in avion sau mancare

Compania de consultanta si analiza financiara Idea Works a facut public un raport din care reiese topul companiilor aeriene care au reusit sa obtina cele mai mari venituri din taxele auxiliare percepute, cum sunt costurile suplimentare pentru bagaje, mancare servita in avion sau pentru rezervarea unui loc mai bun.

Cele mai noi dispozitive skimmer nu iti fura doar datele de pe card

Cele mai noi dispozitive skimmer iti pot fura mai mult decat datele de pe card. Datele tale biometrice sunt expuse aceluiasi pericol. Bancomatele sunt predispuse la o serie de amenintari, iar asta se datoreaza tocmai securitatii acestor dispozitive. La nivelul unei banci, veriga cea mai slaba e reprezentata de bancomate, care pot fi atacate relativ [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )