Libnet.ro
UNICEF

09:30

Carles Puigdemont s-a razgandit. Unde vrea sa traiasca liderul separatist catalan

B1 B1,
Carles Puigdemont s-a razgandit. Unde vrea sa traiasca liderul separatist catalan

Dupa ce a aruncat in aer Spania prin declararea independentei Cataloniei, Carles Puigdemont pare sa se fi razgandit cu privire la locul in care vrea sa traiasca. El a declarat sambata ca va ramane in. continuă pe B1

Liderul separatist catalan Carles Puigdemont a fost vizitat la inchisoare de catre sotia sa, romanca Marcela Topor

Liderul separatist catalan Carles Puigdemont a fost vizitat miercuri de sotia sa, romanca Marcela Topor, in inchisoarea Neumunster, in landul german Schleswig-Holstein, unde se afla in arest.

CARLES PUIGDEMONT, eliberat din arest! Justitia germana a respins acuzatia de REBELIUNE

O instanta din landul german Schleswig Holstein a respins joi acuzatia de rebeliune din cererea de extradare formulata de autoritatile spaniole impotriva liderului catalan Carles Puigdemont. Puigdemont poate.

Germania: Carles Puigdemont, eliberat din detentie dupa ce a platit o cautiune

Fostul lider catalan Carles Puigdemont a platit o cautiune in valoare de 75. 000 de euro. Procuratura germana a dispus, in consecinta, eliberarea imediata a acestuia. Puigdemont a fost eliberat vineri.

Carles Puigdemont a fost eliberat din inchisoare pe cautiune

Carles Puigdemont a fost eliberat din inchisoare pe cautiune, vineri, de autoritatile germane. inainte de a fi eliberat, fostul lider separatist catalan a postat un mesaj pe Twitter din inchisoarea germana pe.

VIDEO Carles Puigdemont a fost eliberat pe cautiune

Procuratura germana a dispus vineri eliberarea imediata a fostului presedinte catalan separatist Carles Puigdemont, in urma platii unei cautiuni in valoare de 75. 000 de euro, relateaza The Asociated Press.

Carles Puigdemont va fi eliberat din inchisoare, a decis o instanta din Germania

O instanta din landul german Schleswig Holstein a respins joi acuzatia de rebeliune din cererea de extradare formulata de autoritatile spaniole impotriva liderului catalan Carles Puigdemont, informeaza.

Romanca Marcela Topor si-a vizitat sotul, pe Carles Puigdemont, in inchisoare (FOTO)

Fostul lider catalan Carles Puigdemont, aflat in detentie in Germania din 25 martie, a fost vizitat de sotia sa romanca. Marcela Topor a fost insotita de omul de afaceri catalan Josep Maria Matamala,.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )