Libnet.ro
UNICEF

22:00

Carmen Dan, noi informatii despre legea de pensionare a politistilor

Antena3 Antena3,
Carmen Dan, noi informatii despre legea de pensionare a politistilor

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a vorbit vineri, la Antena 3, despre legea de pensionare a politistilor. Carmen Dan a declarat ca sustine abrogarea textului de lege privind pensionarea politistilor la. continuă pe Antena3

Noi informatii despre postul de radio pe care si-l doreste actionarul Kanal D

Dogan Media, compania care opereaza televiziunea Kanal D, a intrat in concursul organizat de Consiliul National al Audiovizualului CNA) pentru acordarea frecventelor radio, prezentand proiectul pe care mizeaza.

Carmen Dan il acuza pe Parpalea de abuz sexual

Ministrul de Interne a ajuns la sediul DIICOT. Carmen Dan nu a oferit nicio declaratie presei. Ramane de vazut care este motivul audierii. Carmen Dan a mai fost si in urma cu o luna cand a.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, la sediul DIICOT

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat, joi dimineata, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Carmen Dan nu a dat declaratii presei la intrarea in sediul institutiei.

Ministrul de Interne, audiat la DIICOT. Carmen Dan a refuzat sa dea declaratii la intrare in sediu

Ministrul de Interne a ajuns la sediul DIICOT. Carmen Dan nu a oferit nicio declaratie presei. Ramane de vazut care este motivul audierii. Carmen Dan a mai fost si in urma cu o luna cand a.

Carmen Dan, la sediul DIICOT

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat, joi dimineata, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. Carmen Dan nu a dat declaratii presei la intrarea in sediul institutiei. In acest moment nu se stie motivul pentru care ministrul de Interne se afla la DIICOT, daca este sau nu audiata intr-un dosar.

Carmen Dan se teme ca ar putea fi prinsa intr-un dosar penal. Mesajul ministrului pentru Kovesi

Ministrul de Interne, Carmen Dan, este ultima pe lista celor care anunta ca le este teama ca nu cumva sa apara un dosar penal in care sa fie inculpata. De altfel, Romica Parpalea, denuntatorul lui.

Eroare incredibila a ministrului Carmen Dan: in plangerea depusa la DIICOT l-a acuzat pe mortul lui Dragnea de folosire abuziva a functiei in scop sexual

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat joi la sediul DIICOT unde a fost chemata pentru a remedia unele erori pe care le-a facut in plangerea penala depusa impotriva lui Romica Perpelea, ce.

Carmen Dan l-a acuzat, din greseala, pe Romica Parpalea de folosire abuziva a functiei in scop sexual

Carmen Dan, ministrul Afacerilor de Interne, a invocat, in plangerea depusape 30 octombrie impotriva lui Romica Parpalea, articolul 299 din Codul Penal, cu privire la folosirea abuziva a functiei in scop sexual. Prezenta azi la audieri, la DIICOT, ministrul de Interne a explicat la iesire ca a fost vorba de o eroare materiala.

Ministrul Carmen Dan, audiata la DIICOT

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a fost audiata, astazi, la DIICOT in dosarul deschis in urma plangerii facute de ea pentru denunt calomnios si santaj impotriva lui Romica Parpalea, denuntatorul in dosarul Referendumul, care a facut plangeri penale impotriva ei si a liderului PSD, Liviu Dragnea, potrivit unei sursei din presa.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a doua oara la DIICOT

Ministrul Afacerilor Interne a ajuns, joi, la sediul central DIICOT, pentru audieri. Carmen Dan a mai fost si in urma cu o luna la DIICOT pentru a depune o plangere depusa pe numele lui Romica Parpalea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2098 seconds )