Libnet.ro
UNICEF

07:30

Carmen si Klaus Iohannis, portret idilic in El Mundo: Ei inca traiesc o pasiune absoluta

Hotnews Hotnews,
 Carmen si Klaus Iohannis, portret idilic in El Mundo: Ei inca traiesc o pasiune absoluta

El Mundo scrie, in editia electronica de luni, ca presedintele Klaus Iohannis si sotia sa formeaza un cuplu atipic pe scena politica [] desi sunt impreuna de 32 de ani si nu au copii, sau poate chiar din acest motiv, ei inca traiesc o pasiune absoluta. Klaus Iohanis si prima doamna au efectuat prima vizita de stat in Spania, la invitatia regelui Felipe al VI-lea, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis au purtat tinute Alexandru Ciucu la vizita in Spania

In timpul vizitei oficiale pe care au facut-o recent in Spania, unde s-au intalnit cu Regele Felipe al VI-lea si cu Regina Letitia, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis au purtat tinute Alexandru Ciucu! .

Presedintele Klaus Iohannis alaturi de prima doamna in Spania! Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la vizita oficiala in Regatul Spaniei

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, impreuna cu doamna Carmen Iohannis, efectueaza o vizita oficiala in Regatul Spaniei, in perioada 12-14 iulie 2015, la invitatia Majestatilor Lor Regele Felipe al.

Klaus Iohannis: Nu poate exista o Europa divizata intre nord si sud, intre tarile euro si non-euro

Iohannis a transmis multumiri Spaniei pentru deschiderea cu care romanii sunt primiti in aceasta tara. Astazi, relatia dintre noi are fundamente intarite. Ma refer la comunitatea de romani din Spania. Cei aproximativ un milion de concetateni ai nostri care traiesc, studiaza si muncesc aici contribuie la dezvoltarea Spaniei, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit de regele Spaniei, Felipe al VI-lea

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit la Palatul Zarzuela de catre regele Spaniei, Felipe al VI-lea, in cadrul vizitei pe care o efectueaza in aceasta tara, informeaza Agerpres. Klaus si Carmen Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis, vizita oficiala in Spania

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor Regele Filipe al VI-lea si Regina Letizia, in cadrul careia seful.

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor Regele Filipe al VI-lea si Regina Letizia, in cadrul careia seful statului se va intalni si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din aceasta tara.

Klaus Iohannis s-a declarat impresionat de unionistii basarabeni

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca este impresionat de forta tinerei generatii din Republica Moldova, cu referire la cei care, inca din 5 iulie, au pornit, pe jos, in marsul unionist Stefan cel Mare, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul spaniol Mariano Rajoy: in ultimii 10 ani comertul dintre Romania si Spania s-a dublat. Salut acordul realizat de Grecia cu Eurogrupul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit luni cu premierul spaniol Mariano Rajoy in Spania. Iohannis a multumit premierului spaniol pentru efortul depus de acesta de a ajunge la intalnire, in situatia in care.

Corespondenta de la Madrid. Klaus Iohannis va fi primit astazi de Regele Spaniei

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit luni de Regele Spaniei, Felipe al VI-lea, si de premierul Mariano Rajoy. Spre seara, seful statului se va intalni cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din Spania. Adevarul va transmite in format livetext intalnirile presedintelui Iohannis cu liderii politici spanioli.

Klaus Iohannis: Sunt foarte impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti

Klaus Iohannis s-a aratat foarte impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti, exprimandu-si convingerea ca oamenii de pe cele doua maluri ale Prutului se vor regasi intr-o buna zi in Uniune si in comuniune. Presedintele regreta ca nu este in tara, pentru a ii primi pe acestia la Palatul Cotroceni. Sunt foarte impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti. Din pacate, nu voi fi in tara si nu ii pot intampina la Palatul Cotroceni, dar fiti convinsi ca mi-ar fi facut o reala placere, a scris, duminica, pe Facebook, presedintele Klaus Iohannis, referindu-se la cei circa 1. 000 de tineri care au pornit, in 5 iulie, din Chisinau spre Bucuresti, dupa Marea Adunare Nationala, mergand pe jos intr-o incercare de a reface Marsul lui Stefan cel Mare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )