Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele Klaus Iohannis alaturi de prima doamna in Spania! Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la vizita oficiala in Regatul Spaniei

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis alaturi de prima doamna in Spania! Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la vizita oficiala in Regatul Spaniei

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, impreuna cu doamna Carmen Iohannis, efectueaza o vizita oficiala in Regatul Spaniei, in perioada 12-14 iulie 2015, la invitatia Majestatilor Lor Regele Felipe al. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis, vizita oficiala in Spania

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor Regele Filipe al VI-lea si Regina Letizia, in cadrul careia seful.

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor Regele Filipe al VI-lea si Regina Letizia, in cadrul careia seful statului se va intalni si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din aceasta tara.

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit de regele Spaniei, Felipe al VI-lea

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit la Palatul Zarzuela de catre regele Spaniei, Felipe al VI-lea, in cadrul vizitei pe care o efectueaza in aceasta tara, informeaza Agerpres. Klaus si Carmen Iohannis.

Klaus Iohannis, pentru romanii din Spania: Printre voi, ma simt acasa

Klaus Iohannis le-a spus, luni, reprezentantilor comunitatii romanesti din Spania ca promisiunile pe care le-a facut pe 16 noiembrie 2014 continua sa fie reperul sau permanent si le-a comunicat ca la .

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul spaniol Mariano Rajoy: in ultimii 10 ani comertul dintre Romania si Spania s-a dublat. Salut acordul realizat de Grecia cu Eurogrupul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit luni cu premierul spaniol Mariano Rajoy in Spania. Iohannis a multumit premierului spaniol pentru efortul depus de acesta de a ajunge la intalnire, in situatia in care.

Klaus Iohannis: Nu exista o solutie simpla privind chestiunea dublei cetatenii pentru romanii din Spania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la conferinta comuna de presa cu premierul Mariano Rajoy, ca au discutat despre chestiunea dublei cetatenii pentru romanii din Spania, precizand ca nu exista o solutie foarte simpla in acest sens, dar a gasit deschidere la autoritatile de la Madrid, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis va merge luni in Spania, unde se va intalni cu regele Felipe al VI-lea si cu premierul Mariano Rajoy

Presedintele Klaus Iohannis va merge luni intr-o vizita oficiala de doua zile in Spania, unde se va intalni cu regele Felipe al VI-lea, cu premierul Mariano Rajoy si cu reprezentantii comunitatii.

Klaus Iohannis se intalneste luni cu oficiali spanioli, dar si cu romanii din Spania

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza pana marti o vizita oficiala la Madrid, la invitatia Regelui Felipe al VI-lea, ocazie cu care se va intalni cu oficialitati spaniole, dar si cu comunitatea de romani.

Klaus Iohannis: Nu poate exista o Europa divizata intre nord si sud, intre tarile euro si non-euro

Iohannis a transmis multumiri Spaniei pentru deschiderea cu care romanii sunt primiti in aceasta tara. Astazi, relatia dintre noi are fundamente intarite. Ma refer la comunitatea de romani din Spania. Cei aproximativ un milion de concetateni ai nostri care traiesc, studiaza si muncesc aici contribuie la dezvoltarea Spaniei, a declarat presedintele Klaus Iohannis.

Corespondenta de la Madrid. Klaus Iohannis va fi primit astazi de Regele Spaniei

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit luni de Regele Spaniei, Felipe al VI-lea, si de premierul Mariano Rajoy. Spre seara, seful statului se va intalni cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din Spania. Adevarul va transmite in format livetext intalnirile presedintelui Iohannis cu liderii politici spanioli.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )