Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: Nu poate exista o Europa divizata intre nord si sud, intre tarile euro si non-euro

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis: Nu poate exista o Europa divizata intre nord si sud, intre tarile euro si non-euro

Iohannis a transmis multumiri Spaniei pentru deschiderea cu care romanii sunt primiti in aceasta tara. Astazi, relatia dintre noi are fundamente intarite. Ma refer la comunitatea de romani din Spania. Cei aproximativ un milion de concetateni ai nostri care traiesc, studiaza si muncesc aici contribuie la dezvoltarea Spaniei, a declarat presedintele Klaus Iohannis. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Romania conteaza pe sprijinul Spaniei pentru aderarea la spatiul Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca nu poate exista o Europa divizata intre tarile euro si non-euro. Presedintele a mai precizat ca tara noastra conteaza pe sprijinul Spaniei pentru aderarea la.

Klaus Iohannis: Nu exista o solutie simpla privind chestiunea dublei cetatenii pentru romanii din Spania

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la conferinta comuna de presa cu premierul Mariano Rajoy, ca au discutat despre chestiunea dublei cetatenii pentru romanii din Spania, precizand ca nu exista o solutie foarte simpla in acest sens, dar a gasit deschidere la autoritatile de la Madrid, potrivit Mediafax.

Klaus Iohannis, catre tinerii care au reconstituit Podul de Flori la Ungheni: Vom fi impreuna nu doar in Uniune, ci si in comuniune

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, nu poate sa-i intampine la Palatul Cotroceni pe tinerii unionisti care au pornit pe jos de la Chisinau spre Bucuresti in Marsul lui Stefan cel Mare.

Val de comunicate de presa PSD la adresa lui Klaus Iohannis, in scandalul salariilor demnitarilor. De la joc incorect al consilierilor la banuiala de nemultumire marunta, personala

PSD s-a mobilizat vineri cu mai multe declaratii din parte membrilor sai la adresa presedintelui Klaus Iohannis, in urma scandalului privind amanarea ordonantei de crestere a salariilor pentru demnitarii de rang inalt. Dupa ce premierul Victor Ponta a iesit sa anunte ca aceasta masura trebuie luata odata cu salariile tuturor functionarilor de stat si a afirmat ca ordonanta a fost decisa de Iohannis cu premierul interimar Gabriel Oprea, invocand faptul ca Dan Mihalache, seful cancelariei prezidentiale, este al doilea presedinte al Romaniei, presedintele a reactionat pe Facebook, acuzand ca nu poate accepta ca premierul sa revina asupra unei decizii deja luate si a acuzat o lipsa de coerenta.

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor.

Presedintele Klaus Iohannis alaturi de prima doamna in Spania! Cum s-a imbracat Carmen Iohannis la vizita oficiala in Regatul Spaniei

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, impreuna cu doamna Carmen Iohannis, efectueaza o vizita oficiala in Regatul Spaniei, in perioada 12-14 iulie 2015, la invitatia Majestatilor Lor Regele Felipe al.

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu premierul spaniol Mariano Rajoy: in ultimii 10 ani comertul dintre Romania si Spania s-a dublat. Salut acordul realizat de Grecia cu Eurogrupul (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit luni cu premierul spaniol Mariano Rajoy in Spania. Iohannis a multumit premierului spaniol pentru efortul depus de acesta de a ajunge la intalnire, in situatia in care.

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit de regele Spaniei, Felipe al VI-lea

Presedintele Klaus Iohannis a fost primit la Palatul Zarzuela de catre regele Spaniei, Felipe al VI-lea, in cadrul vizitei pe care o efectueaza in aceasta tara, informeaza Agerpres. Klaus si Carmen Iohannis.

Corespondenta de la Madrid. Klaus Iohannis va fi primit astazi de Regele Spaniei

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit luni de Regele Spaniei, Felipe al VI-lea, si de premierul Mariano Rajoy. Spre seara, seful statului se va intalni cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din Spania. Adevarul va transmite in format livetext intalnirile presedintelui Iohannis cu liderii politici spanioli.

Presedintele Klaus Iohannis, vizita oficiala in Spania

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor Regele Filipe al VI-lea si Regina Letizia, in cadrul careia seful.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )