Libnet.ro
UNICEF

17:00

Presedintele Klaus Iohannis, vizita oficiala in Spania

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis, vizita oficiala in Spania

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor Regele Filipe al VI-lea si Regina Letizia, in cadrul careia seful. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie

Presedintele Klaus Iohannis si Carmen Iohannis fac o vizita oficiala in Spania, in perioada 12-14 iulie, la invitatia majestatilor lor Regele Filipe al VI-lea si Regina Letizia, in cadrul careia seful statului se va intalni si cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din aceasta tara.

Presedintele Klaus Iohannis a participat la Cina de Iftar: Valorile si traditia musulmana, o contributie de neinlocuit la bogatia etnica si religioasa a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la traditionala Cina de Iftar, unde s-a intalnit cu reprezentantii comunitatii musulmane. Iohannis a declarat ca statul roman respecta acest cult. Privesc part.

Klaus Iohannis va merge luni in Spania, unde se va intalni cu regele Felipe al VI-lea si cu premierul Mariano Rajoy

Presedintele Klaus Iohannis va merge luni intr-o vizita oficiala de doua zile in Spania, unde se va intalni cu regele Felipe al VI-lea, cu premierul Mariano Rajoy si cu reprezentantii comunitatii.

Presedintele cipriot, Nicos Anastasiades, l-a invitat pe Klaus Iohannis sa viziteze Ciprul

Presedintele Klaus Iohannis a fost invitat de omologul sau cipriot sa viziteze Ciprul, informeaza Famagusta Gazette in editia electronica. Invitatia de a vizita Nicosia pentru presedintele Romaniei, a.

Klaus Iohannis: Sunt foarte impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti

Klaus Iohannis s-a aratat foarte impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti, exprimandu-si convingerea ca oamenii de pe cele doua maluri ale Prutului se vor regasi intr-o buna zi in Uniune si in comuniune. Presedintele regreta ca nu este in tara, pentru a ii primi pe acestia la Palatul Cotroceni. Sunt foarte impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti. Din pacate, nu voi fi in tara si nu ii pot intampina la Palatul Cotroceni, dar fiti convinsi ca mi-ar fi facut o reala placere, a scris, duminica, pe Facebook, presedintele Klaus Iohannis, referindu-se la cei circa 1. 000 de tineri care au pornit, in 5 iulie, din Chisinau spre Bucuresti, dupa Marea Adunare Nationala, mergand pe jos intr-o incercare de a reface Marsul lui Stefan cel Mare.

Prima minciuna dupa revenirea in tara? Gabriel Oprea: Victor Ponta si Klaus Iohannis s-au pus de acord asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor / Ponta afirmase ca Oprea si Iohannis s-au inteles dar el nu a fost de acord

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea il contrazice pe premierul Victor Ponta si sustine ca ideea ordonantei privind cresterea salariilor demnitarilor a apartinut Guvernului si lui Victor Ponta, care s-ar fi pus de acord cu presedintele Klaus Iohannis asupra majorarii indemnizatiilor demnitarilor. Victor Ponta a intervenit, joi seara, intr-o emisiune televizata si a declarat ca el stia ca presedintele Klaus Iohannis si Gabriel Oprea au discutat si astfel s-a ajuns la aprobarea ordonantei privind salariile demnitarilor.

Klaus Iohannis, interviu in presa internationala. Ce a declarat presedintele despre Romania si spatiul Schengen

Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu publicatiei The European Times in care a declarat ca Romania actioneaza ca si cum ar fi deja membra a zonei Schengen. Presedintele roman a mai precizat ca.

Klaus Iohannis a semnat decretul prin care Victor Ponta isi reia atributiile de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind incetarea interimatului in exercitarea functiei de prim-ministru, anunta Administratia Prezidentiala. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a.

Klaus Iohannis: Sunt impresionat de drumul pe care il fac tinerii de la Chisinau la Bucuresti. Sunt convins ca oamenii de pe cele doua maluri ale Prutului se vor regasi nu doar in Uniune, ci si in comuniune

Presedintele Klaus Iohannis a postat duminica pe Facebook un mesaj adresat participantilor la marsul pentru unirea Romaniei cu Republica Moldova, organizat duminica. Seful statului se declara impresionat de.

Klaus Iohannis cere Legislativului reexaminarea legii privind pensiile parlamentare

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis vineri Legislativului pentru reexaminare prevederea din Statutului deputatilor si senatorilor referitoare la acordarea unei indemnizatii pentru limita de varsta actualilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )