Libnet.ro
UNICEF

21:15

Carnete de informare pentru legumicultorii din piete

Antena3 Antena3,
Carnete de informare pentru legumicultorii din piete

Legumele care ajung pe tarabe vor fi verificate la sange. Ca sa stim ce mancam si de la cine cumparam. Asta ne promit oficialii din Ministerul Agriculturii, care vor sa lanseze carnetele de producator. Spre. continuă pe Antena3

Erasmus si programele de cercetare-inovare sunt in pericol - Alain Lamassoure, presedintele comisiei pentru bugete din Parlamentul European

Fondurile de coeziune sunt in pericol, la fel ca Fondul Social European, programul Erasmus si programele de invatare pe tot parcursul vietii, chiar si programele de cercetare si inovare. Avertismentul a fost lansat de Alain Lamassoure, presedintele comisiei pentru bugete din Parlamentul European, care a spus ca explicatia consta in faptul ca nu am prevazut in bugetul 2012 platile adecvate, scrie site-ul oficial al Parlamentului European.

Fiskars doneaza lemnele de iarna pentru gradinita din Balotesti.

Fiskars a organizat un eveniment de prezentare a noii generatii de topoare si produse pentru taiat lemne, in cadrul caruia compania a donat sase metri steri de lemne pentru gradinita din Balotesti. La ceremonie au participat Ambasadorul Finlandei la Bucuresti, doamna Ulla Vaisto, precum si Primarul comunei Balotesti, domnul Cristian Stefan Pretorian, care a marcat simbolic momentul donatiei de lemne, alaturi de reprezentantii Fiskars. Lemnele donate au fost taiate cu noua generatie .

El Clasico se vede gratuit pentru clientii din Romania ai bwin

FC Barcelona Real Madrid va avea loc duminica si va fi in direct pe bwin. com. Cea mai mare platforma de pariuri sportive din lume a anuntat astazi ca va oferi streaming video in direct de la cel mai important meci al fotbalului spaniol, El Clasico.

Tatal Innei a fost CONDAMNAT pentru ucidere din culpa.

Tatal Innei a fost condamnat, luni, la inchisoare cu suspendare pentru un accident in urma caruia un om si-a pierdut viata, informeaza rtv. net. Giorgic Apostoleanu, tatal cantarete Inna, si-a primit pedeapsa pentru un accident pe care l-a provocat in 2009, in judetul Constanta, si care s-a soldat cu o victima. Tatal Innei a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare. Decizia a fost luata de magistratii Curtii de Apel Constanta, in urma recursurilor formulate de partile .

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )