Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiskars doneaza lemnele de iarna pentru gradinita din Balotesti.

România Liberă România Liberă,
Fiskars doneaza lemnele de iarna pentru gradinita din Balotesti.

Fiskars a organizat un eveniment de prezentare a noii generatii de topoare si produse pentru taiat lemne, in cadrul caruia compania a donat sase metri steri de lemne pentru gradinita din Balotesti. La ceremonie au participat Ambasadorul Finlandei la Bucuresti, doamna Ulla Vaisto, precum si Primarul comunei Balotesti, domnul Cristian Stefan Pretorian, care a marcat simbolic momentul donatiei de lemne, alaturi de reprezentantii Fiskars. Lemnele donate au fost taiate cu noua generatie . continuă pe România Liberă

Monica Barladeanu, premiata cu Oscarul chinezesc pentru rolul din Francesca

Monica Barladeanu a primit, in China, premiul Golden Rooster pentru cea mai buna actrita straina, echivalentul Oscarului din aceasta tara, pentru rolul din filmul Francesca. Regizorul, scenaristul si producatorul Bobby Paunescu spune ca premiul este unul foarte important: Acest premiu reprezinta o recunoastere extraordinara, mai ales in contextul in care acum pregatim prima coproductie romano-chineza, The Girl Who Knew Too Much - China Film Association - Mandragora Movies - si faptul ca avem acces pe aceasta piata, unde toate studiourile importante vor sa isi faca loc.

Tatal Innei a fost CONDAMNAT pentru ucidere din culpa.

Tatal Innei a fost condamnat, luni, la inchisoare cu suspendare pentru un accident in urma caruia un om si-a pierdut viata, informeaza rtv. net. Giorgic Apostoleanu, tatal cantarete Inna, si-a primit pedeapsa pentru un accident pe care l-a provocat in 2009, in judetul Constanta, si care s-a soldat cu o victima. Tatal Innei a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare. Decizia a fost luata de magistratii Curtii de Apel Constanta, in urma recursurilor formulate de partile .

Mai multi ani de inchisoare pentru unul din acuzatii in cazul Marian Cozma

Curtea Suprema de Justitie din Ungaria, Kuria, a majorat luni, pedeapsa unuia dintre acuzati in cazul uciderii lui Marian Cozma, handbalistul roman injunghiat mortal in vestul Ungariei in 2009.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )