Libnet.ro
UNICEF

11:15

Carol al II-lea, regele care isi petrecea Craciunul cu soldatii

România Liberă România Liberă,
Carol al II-lea, regele care isi petrecea Craciunul cu soldatii

Ziarul Romania libera continua serialul dedicat modului in care membrii Familiei Regale a Romaniei serbau Nasterea Domnului. Daca Regele Carol I organiza serbarea de Craciun la Palatul Regal, iar Regele Ferdinand I la Palatul Cotroceni, Regele Carol al II-lea si-a petrecut multe dintre sarbatori alaturi de soldati, care efectiv il adulau. Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu al Romaniei descriu cu lux de amanunte modul in care Regele Carol al II-lea isi petrecea Craciunul, in cartea lor, Craciunul regal, publicata de Editura Curtea Veche. Volumul preia si o serie de informatii scrise de unul dintre cei mai longevivi functionari ai Casei Regale, Eugeniu Arthur Buhman. continuă pe România Liberă

Carol al II-lea, regele care isi petrecea Craciunul cu soldatii

Ziarul Romania libera continua serialul dedicat modului in care membrii Familiei Regale a Romaniei serbau Nasterea Domnului. Daca Regele Carol I organiza serbarea de Craciun la Palatul Regal, iar Regele Ferdinand I la Palatul Cotroceni, Regele Carol al II-lea si-a petrecut multe dintre sarbatori alaturi de soldati, care efectiv il adulau. Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu al Romaniei descriu cu lux de amanunte modul in care Regele Carol al II-lea isi petrecea Craciunul, in cartea lor, Craciunul regal, publicata de Editura Curtea Veche. Volumul preia si o serie de informatii scrise de unul dintre cei mai longevivi functionari ai Casei Regale, Eugeniu Arthur Buhman.

Eugen Olteanu, designerul care isi promoveaza colectia folosindu-se de tragedia din Colectiv

Eugen Olteanu a devenit cel mai blamat designer al momentului, dupa ce a avut indrazneala de a-si promova colectia de incaltari, la Bucharest Fashion Week, folosindu-se de tragedia din clubul Colectiv. Tanarul si-a imbracat modelele cu un material ce imita folia izoterma, aceea in care au fost invelite victimele arse.

Sfinti ai Bisericii Catolice, de la suverani pontifi la femei care isi pierd viata pentru ca refuza avortul

Intre persoanele care au fost canonizate, de-a lungul timpului, de Biserica Catolica, se numara maici si calugari, suverani pontifi, dar si medici, oameni care si-au sacrificat viata pentru straini sau femei care au murit dupa ce au refuzat avortul. Prezentam cinci sfinti ai Bisericii Catolice, canonizati din anii 1980 pana in 2014.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )