Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caru' cu vedete: Dan Capatos a dezvaluit. Ce a vorbit cu Oana Zavoranu, dupa moartea mamei ei; Cum arata si cine e cea mai tanara miliardara! Are doar 31 de ani si e comparata cu Bill Gates! Laura Cosoi - Am spus Da!

Hotnews Hotnews,
 Caru

Marioara Zavoranu a murit. Mama Oanei Zavoranu, Marioara a murit in aceasta dimineata la spital. Femeia se afla in coma inca de aseara. Aproape ca i-au iesit sanii din rochie. Reactia lui Pavel Bartos la gesturile Mihaelei Radulescu, uimitoare. Mihaela Radulescu are un trup de invidiat si un bust impresionant si nu ezita. continuă pe Hotnews

Oana Zavoranu, prima declaratie dupa moartea mamei sale: E o justitie divina. Nu pot fi trista si suparata

Oana Zavoranu a facut primele declaratii dupa ce mama ei, Marioara Zavoranu, a murit in aceasta dimineata din cauza mai multor afectiuni. Vedeta de televiziune a dezvaluit ca se va ocupa de toate formalitatile, insa considera ca decesul mamei sale este o justitie divina, potrivit cancan. ro.

Oana Zavoranu, prima reactie de dupa anuntul mortii mamei sale: Consider ca s-a facut dreptate. Ea s-a dus in lumea celor drepti, desi ea nici in lumea celor drepti nu va fi dreapta (VIDEO0

Oana Zavoranu a avut o prima reactie, dupa ce a aflat ca mama sa a murit. Vedeta spune ca a fost trezita din somn si anuntata ca mama sa s-a stins din viata si ca este de parere ca s-a facut dreptate.

Astrologul Minerva, despre Oana Zavoranu: Nu este capabila sa inteleaga tragedia prin care trece (VIDEO)

Astrologul Minerva a declarat pentru B1 TV ca ea crede ca Oana Zavoranu nu a inteles nici in ultima clipa ca Marioara este mama ei si de aceea intre cele doua a fost mereu o tendinta de a se domina una pe.

FOTO+ VIDEO. Ce a postat Oana Zavoranu pe pagina ei de Facebook atunci cand mama ei a intrat in coma

La cateva ore dupa ce a aflat ca mama ei a intrat in coma, Oana Zavoranu a postat pe Facebook un videoclip dedicat tatalui ei, in care apar mai multe imagini cu ea alaturi de acesta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )