Libnet.ro
UNICEF

18:15

Oana Zavoranu, prima declaratie dupa moartea mamei sale: E o justitie divina. Nu pot fi trista si suparata

Adevărul Adevărul,
Oana Zavoranu, prima declaratie dupa moartea mamei sale: E o justitie divina. Nu pot fi trista si suparata

Oana Zavoranu a facut primele declaratii dupa ce mama ei, Marioara Zavoranu, a murit in aceasta dimineata din cauza mai multor afectiuni. Vedeta de televiziune a dezvaluit ca se va ocupa de toate formalitatile, insa considera ca decesul mamei sale este o justitie divina, potrivit cancan. ro. continuă pe Adevărul

Prima declaratie a Oanei Zavoranu dupa moartea mamei ei

Dupa moartea mamei ei, Oana Zavoranu a spus ca pana cand nu va vedea cadavrul mamei ei, nu va crede ca a murit. Vedeta a mai spus ca mama ei a murit pentru ea inca de cand a nascut-o si ca faptul ca a murit este o justitie divina.

Oana Zavoranu, prima reactie de dupa anuntul mortii mamei sale: Consider ca s-a facut dreptate. Ea s-a dus in lumea celor drepti, desi ea nici in lumea celor drepti nu va fi dreapta (VIDEO0

Oana Zavoranu a avut o prima reactie, dupa ce a aflat ca mama sa a murit. Vedeta spune ca a fost trezita din somn si anuntata ca mama sa s-a stins din viata si ca este de parere ca s-a facut dreptate.

FOTO+ VIDEO. Ce a postat Oana Zavoranu pe pagina ei de Facebook atunci cand mama ei a intrat in coma

La cateva ore dupa ce a aflat ca mama ei a intrat in coma, Oana Zavoranu a postat pe Facebook un videoclip dedicat tatalui ei, in care apar mai multe imagini cu ea alaturi de acesta.

Astrologul Minerva, despre Oana Zavoranu: Nu este capabila sa inteleaga tragedia prin care trece (VIDEO)

Astrologul Minerva a declarat pentru B1 TV ca ea crede ca Oana Zavoranu nu a inteles nici in ultima clipa ca Marioara este mama ei si de aceea intre cele doua a fost mereu o tendinta de a se domina una pe.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )