Libnet.ro
UNICEF

17:30

Casa Alba declara SUA oficial in razboi contra SI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Casa Alba declara SUA oficial in razboi contra SI

Casa Alba a declarat ieri ca Statele Unite sunt in razboi contra jihadistilor Statului Islamic SI), o punere la punct dupa o fluctuatie semantica asupra strategiei anuntate miercuri de presedintele Barack Obama. continuă pe Ziarul Bursa

Casa Alba declara negru pe alb: Suntem in razboi contra Statului Islamic

Casa Alba a declarat ca Statele Unite sunt in razboi contra jihadistilor din gruparea Stat Islamic SI), dupa ce secretarul de Stat american, John Kerry, a afirmat cu o zi inainte ca Washingtonul desfasoara doar o vasta actiune.

Casa Alba: SUA sunt in razboi contra Statului Islamic

Casa Alba a declarat vineri ca Statele Unite sunt in razboi contra jihadistilor din gruparea Stat Islamic SI), dupa ce secretarul de Stat american, John Kerry, a afirmat cu o zi inainte ca Washingtonul desfasoara doar o vasta actiune antiterorista, relateaza Mediafax citand AFP.

Casa Alba: Statele Unite sunt in razboi contra Statului Islamic

Cuvantul razboi a fost evitat de administratia americana in comunicarile referitoare la lupta impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic. Cu toate acestea, Casa Alba a afirmat vineri ca Statele Unite sunt in mod oficial in razboi contra celor considerati in prezent teroristi, potrivit AFP.

Barack Obama a tinut un moment de reculegere la Casa Alba in memoria victimelor de la 11 septembrie (VIDEO)

Presedintele american, Barack Obama, a tinut un moment de reculegere joi dimineata la Casa Alba, la 13 ani de la atacurile teroriste din 2001. Acesta a fost primul dintre cele cateva evenimente organizate in .

Casa Alba: Armistitiul din Ucraina este iN GENERAL RESPECTAT

Acordul de incetare a focului semnat vineri la Minsk intre Kiev si separatisti prorusi este in general respectat, , a declarat Marie Harf, purtatorul de cuvant al Departamentului de Stat american. Bineinteles ca vom urmari indeaproape situatia, a adaugat reprezentanta diplomatiei americane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )