Libnet.ro
UNICEF

05:00

Casa Alba: SUA sunt in razboi contra Statului Islamic

Hotnews Hotnews,
 Casa Alba: SUA sunt in razboi contra Statului Islamic

Casa Alba a declarat vineri ca Statele Unite sunt in razboi contra jihadistilor din gruparea Stat Islamic SI), dupa ce secretarul de Stat american, John Kerry, a afirmat cu o zi inainte ca Washingtonul desfasoara doar o vasta actiune antiterorista, relateaza Mediafax citand AFP. continuă pe Hotnews

Casa Alba declara negru pe alb: Suntem in razboi contra Statului Islamic

Casa Alba a declarat ca Statele Unite sunt in razboi contra jihadistilor din gruparea Stat Islamic SI), dupa ce secretarul de Stat american, John Kerry, a afirmat cu o zi inainte ca Washingtonul desfasoara doar o vasta actiune.

Casa Alba: Statele Unite sunt in razboi contra Statului Islamic

Cuvantul razboi a fost evitat de administratia americana in comunicarile referitoare la lupta impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic. Cu toate acestea, Casa Alba a afirmat vineri ca Statele Unite sunt in mod oficial in razboi contra celor considerati in prezent teroristi, potrivit AFP.

Rusia spune NU atacurilor SUA contra Statului Islamic fara acordul Siriei

Moscova este impotriva unor atacuri ale SUA contra Statului Islamic fara acordul Damascului .

John Kerry: SUA nu duc un razboi impotriva Statului Islamic ci o actiune antiterorista. 10 tari arabe se alatura SUA

John Kerry, secretarul de stat american, a afirmat joi ca Statele Unite nu duc un razboi impotriva gruparii Stat Islamic SI), ci o vasta actiune antiterorista, informeaza Mediafax.

John Kerry afirma ca SUA nu duc un razboi impotriva Statului Islamic

Secretarul de Stat american, John Kerry, a afirmat joi ca Statele Unite nu duc un razboi impotriva gruparii Stat Islamic SI), ci o vasta actiune antiterorista. Statele Unite nu duc un razboi impotriva.

Moscova, impotriva unor atacuri ale SUA contra Statului Islamic fara acordul Damascului

Efectuarea de catre Washington a unor atacuri impotriva gruparii Stat Islamic SI) fara acordul Damascului va complica activitatea comunitatii internationale in domeniul antiterorismului, a declarat.

Opozitia siriana saluta planul american contra Statului Islamic si indeamna la actiune contra lui al-Assad

Coalitia opozitiei siriene a primit in mod favorabil, joi, strategia detaliata de catre presedintele american Barack Obama impotriva jihadistilor din cadrul gruparii Statul Islamic SI) in Siria si Irak,.

Hollande, in Irak pentru a sustine lupta contra Statului Islamic

Presedintele francez Francois Hollande se afla, vineri, in vizita la Bagdad, pentru a exprima sustinerea Frantei fata de noul Guvern irakian si pentru a isi prezenta strategia impotriva gruparii Statul Islamic SI), a anuntat AFP, citata de Mediafax.

Casa Alba declara SUA oficial in razboi contra SI

Casa Alba a declarat ieri ca Statele Unite sunt in razboi contra jihadistilor Statului Islamic SI), o punere la punct dupa o fluctuatie semantica asupra strategiei anuntate miercuri de presedintele Barack Obama.

Zid comun contra extremistilor Statului Islamic

In timp ce presedintele american, Barack Obama, a definit strategia administratiei sale pentru o actiune militara contra Statului Islamic, secretarul sau de stat, John Kerry se afla intr-un amplu turneu in Orientul Mijlociu pentru cooptarea tarilor arabe la coalitia internationala contra teroristilor sunniti care ocupa o parte din teritoriile Irakului si Siriei si ameninta intreaga regiune. Tarile din Golf s-au reunit la Jeddah .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )