Libnet.ro
UNICEF

08:45

Barack Obama a tinut un moment de reculegere la Casa Alba in memoria victimelor de la 11 septembrie (VIDEO)

B1 B1,
Barack Obama a tinut un moment de reculegere la Casa Alba in memoria victimelor de la 11 septembrie (VIDEO)

Presedintele american, Barack Obama, a tinut un moment de reculegere joi dimineata la Casa Alba, la 13 ani de la atacurile teroriste din 2001. Acesta a fost primul dintre cele cateva evenimente organizate in . continuă pe B1

Barack Obama se declara pregatit sa lanseze atacuri aeriene impotriva Statului Islamic in Siria

Presedintele american Barack Obama a declarat, miercuri seara, ca este pregatit sa desfasoare atacuri aeriene in Siria impotriva gruparii teroriste Statul Islamic. Liderul de la Casa Alba a mentionat de asemenea ca armata americana isi va intensifica raidurile impotriva rebelilor islamisti si in Irak, informeaza BBC.

Ponta si-a angajat strateg american. Cine este Mitch Stewart, fostul consilier al lui Barack Obama

Premierul Victor Ponta va fi consiliat, in campania pentru alegerile prezidentiale, si de un strateg american. Mitch Stewart este in prezent partener la firma 270 Strategies, dar in trecut a lucrat inclusiv pentru presedintele SUA, Barack Obama.

Barack Obama anunta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Presedintele american Barack Obama a anuntat joi punerea in aplicare a unor noi sanctiuni impotriva Rusiei in sectorul financiar, cel al energiei si apararii, ca raspuns la actele ilegale ale Moscovei in Ucraina, relateaza AFP.

Barack Obama anunta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Presedintele american Barack Obama a anuntat joi punerea in aplicare a unor noi sanctiuni impotriva Rusiei, ca raspuns la actele ilegale ale Moscovei in Ucraina. Astazi ne alaturam Uniunii Europene.

Noi SANCTIUNI impotriva RUSIEI, anuntate joi de Barack Obama

Barack Obama, presedintele SUA, anuntat joi punerea in aplicare a unor noi sanctiuni impotriva Rusiei in sectorul financiar, cel al energiei si apararii, ca raspuns la actele ilegale ale Moscovei in Ucraina.

Barack Obama: Vom intensifica sanctiunile impotriva Rusiei

Liderul american american Barack Obama a anuntat joi ca SUA se alatura UE in intensificarea sanctiunilor impotriva Rusiei. Noile sanctiuni vor viza sectorul financiar, cel al energiei si apararii, relateaza.

Criza din Ucraina: Barack Obama anunta noi sanctiuni impotriva Rusiei

Presedintele american Barack Obama a anuntat, joi, aplicarea de noi sanctiuni impotriva Rusiei in sectorul financiar, al energiei si al apararii, ca raspuns la actele ilegale ale Moscovei in Ucraina, transmite AFP.

Criza din Ucraina: Barack Obama anunta noi sanctiuni impotriva Rusiei/ Noile sanctiuni UE impotriva Rusiei, aplicate incepand de vineri; sunt vizate 6 companii si 24 de persoane/

Presedintele american Barack Obama a anuntat, joi, aplicarea de noi sanctiuni impotriva Rusiei in sectorul financiar, al energiei si al apararii, ca raspuns la actele ilegale ale Moscovei in Ucraina, transmite AFP. Cele 28 de state membre UE au ajuns, joi, la un acord ca noile sanctiuni impotriva Rusiei sa intre in vigoare incepand de vineri. Noile sanctiuni vizeaza sase mari companii din domeniul apararii si energiei, precum si 24 de personalitati, intre care oligarhi rusi si lideri separatisti. Rusia promite la randul ei a raspunda cu masuri comparabile la eventualele noi sanctiuni UE.

Decizie Barack Obama: raiduri aeriene vor fi trimise in Statul Islamic, in lupta cu insurgentii islamisti

Presedintele american Barack Obama se pregateste sa autorizeze raiduri aeriene in Siria, in cadrul strategiei de lupta impotriva insurgentilor islamisti din gruparea Stat Islamic.

Strategul lui Barack Obama, consilierul lui Victor Ponta. Aveti un presedinte nepopular si oamenii sunt flamanzi dupa o perspectiva proaspata

Invitatul special al lui Mihai Gadea este strategul lui Barack Obama, Mitch Stewart, omul care a obtinut victorii cruciale pentru cel mai puternic lider al planetei. URMARITI iN DIRECT SINTEZA ZILEI Mitch.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )