Libnet.ro
UNICEF

17:45

Casa Alba interzice accesul jurnalistilor de la New York Times si CNN la o conferinta de presa

Adevărul Adevărul,
Casa Alba interzice accesul jurnalistilor de la New York Times si CNN la o conferinta de presa

Jurnalistilor de la publicatiile New York Times, LA Times, CNN, Politico si BBC News nu le-a fost permis accesul la o conferinta de presa informala programata a avea loc la Casa Alba, in biroul secretarului de presa, Sean Spicer. continuă pe Adevărul

Ziaristii New York Times si CNN au primit interdictie la Casa Alba. in semn de solidaritate, reprezentantii Time si AP au boicotat evenimentul de presa

Reprezentantii publicatiilor New York Times si Politico, precum si ai televiziunii CNN nu au fost primiti vineri la o intalnire cu presa a purtatorului de cuvant al Casei Albe, Sean Spicer.

Serviciul secret al Germaniei ar fi spionat mai multe institutii media straine, intre care BBC, Reuters si New York Times

Serviciul german de informatii externe, BND, a spionat jurnalisti ai mai multor institutii media straine, printre care BBC, New York Times si Reuters, a dezvaluit vineri publicatia germana Der Spiegel.

Decizie fara precedent luata de Donald Trump: Jurnalistii de la unele dintre cele mai importante publicatii, precum CNN sau New York Times, au interzis la conferintele de presa de la Casa Alba

Administratia presedintelui american Donald Trump a anuntat vineri una dintre cele mai neasteptate si fara precend decizii din istoria politicii americane. Jurnalistii de la publicatii precum CNN, New York.

Casa Alba amana publicarea unui nou ordin executiv privind interdictia de calatorie in SUA pentru cetatenii a sapte tari

Casa Alba a amanat pana saptamana viitoare publicarea unui nou ordin executiv care sa inlocuiasca directiva ce interzice calatoriile in Statele Unite ale cetatenilor din sapte tari cu majoritate musulmana, potrivit unui oficial de la Casa Alba.

Un banner cu mesajul Refugiatii sunt bineveniti a fost amplasat pe Statuia Libertatii din New York

Un banner gigant cu mesajul Refugees Welcome Refugiatii sunt bineveniti) a fost amplasat ilegal de Statuia Libertatii din New York, politistii new-yorkezi facand o ancheta in acest caz, anunta BBC.

Un banner cu mesajul Refugiatii sunt bineveniti a fost amplasat pe Statuia Libertatii din New York

Un banner gigant cu mesajul Refugees Welcome Refugiatii sunt bineveniti) a fost amplasat ilegal pe Statuia Libertatii din New York, iar politistii l-au dat imediat jos si au deschis o .

Politia din New York ii cauta pe cei care au plasat un banner cu inscriptia Refugees Welcome pe Statuia Libertatii

Politia din New York, Statele Unite ale Americii, ii cauta pe cei care au plasat ilegal un banner pe care era inscriptionat Refugees Welcome Bun venit refugiati) pe baza Statuii Libertatii.

Trump a facut-o pe concurenta sa preferata din show-ul Ucenicul cea mai influenta persoana de la Casa Alba

Asistenta lui Donald Trump, Omarosa Manigault, este cea mai influenta persoana de la Casa Alba, se arata intr-o analiza a publicatiei Politico, potrivit careia Biroului Oval s-a transformat dintr-un spatiu.

Casa Alba a cerut FBI sa cenzureze articolele din presa cu privire la legaturile dintre asociatii lui Trump si Rusia

Agentii FBI au respins o solicitare recenta venita de la Casa Alba, in care li se cerea sa cenzureze in mod public acele articole de presa care expuneau discutiile controversate purtate de asociatii presedintelui Donald Trump cu reprezentantii Rusiei,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )