Libnet.ro
UNICEF

21:00

Decizie fara precedent luata de Donald Trump: Jurnalistii de la unele dintre cele mai importante publicatii, precum CNN sau New York Times, au interzis la conferintele de presa de la Casa Alba

B1 B1,
Decizie fara precedent luata de Donald Trump: Jurnalistii de la unele dintre cele mai importante publicatii, precum CNN sau New York Times, au interzis la conferintele de presa de la Casa Alba

Administratia presedintelui american Donald Trump a anuntat vineri una dintre cele mai neasteptate si fara precend decizii din istoria politicii americane. Jurnalistii de la publicatii precum CNN, New York. continuă pe B1

Donald Trump continua razboiul cu presa si sustine ca jurnalistii nu trebuie sa aiba dreptul de a-si proteja sursele

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat din nou presa, vineri, sustinand ca jurnalistii nu ar trebui sa aiba dreptul de a cita surse aflate sub protectia anonimatului.

Donald Trump, atac virulent la adresa presei: Jurnalistii nu ar trebui sa foloseasca surse decat daca le dau numele (VIDEO)

Donald Trump a tinut vineri un discurs in cadrul conferintei anuale a conservatorilor americani CPAC. Presedintele Statelor Unite a folosit aceasta ocazie pentru a se lansa intr-un atac virulent la.

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a cumparat in 20 de ani peste 3.000 de domenii de internet

Conform CNN Money, Donald Trump, detine 3. 643 de domenii web. Unele dintre acestea sunt folosite pentru promovarea propriilor afaceri, in timp ce o parte importanta contin cuvinte folosite adesea pentru criticarea sa.

Donald Trump critica politica europeana privind imigratia: Parisul nu mai este Paris. Teroristii straini nu vor putea lovi America daca nu pot intra

Presedintele SUA, Donald Trump, a criticat politica unor state europene si a Uniunii Europene in chestiunea imigrantilor, sustinand ca acceptarea lor favorizeaza terorismul in tarile care ii primesc.

Vicepresedintele SUA, Mike Pence, sustine ca Donald Trump va fi un nou Ronald Reagan

Vicepresedintele SUA, Mike Pence, l-a caracterizat pe Donald Trump drept un nou Ronald Reagan si le-a cerut politicienilor americani de dreapta sa se mobilizeze in sustinerea planurilor noului lider de la Casa Alba.

Presedintele american Donald Trump, atac la adresa FBI: Biroul este INCAPABIL sa impiedice scurgerile de informatii

Presedintele american Donald Trump a adus vineri mai multe critici la adresa Biroului Federal de Informatii FBI) intr-un mesaj postat pe Twitter, la scurt timp dupa informatii aparute in presa si.

Donald Trump vrea cel mai puternic arsenal nuclear din lume: Capacitatea SUA a ramas in urma

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat ca isi doreste sa se asigure ca arsenalul nuclear al Statelor Unite este superior altor tari, declarand ca America a ramas in urma.

FBI a respins solicitarea Casei Albe de a demonta rapoartele media despre presedintele Donald Trump si Rusia

Biroul Federal de Investigatii a respins o solicitare emisa din partea Casei Albe de a demonta public rapoartele media cu privire la presupusele discutii dintre asociatii presedintelui american, Donald Trump, si Rusia.

Donald Trump vrea consolidarea arsenalului nuclear al SUA, pe motiv ca a ramas in urma fata de alte state

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, doreste ca aresnalul tarii sa fie superior al celui detinut de alte state. in opinia sa, SUA a ramas in urma, din punct de vedere al capacitatii nucleare.

Cat l-ar putea costa pe presedintele SUA, Donald Trump, planul privind deportarea. Oficialii americani implicati in elaborarea bugetului federal sunt ingrijorati

Planul presedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, de a creste numarul deportarilor ar putea costa miliarde de dolari.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )