Libnet.ro
UNICEF

00:07

Casa Alba reafirma angajamentul Statelor Unite de a-si apara aliatii NATO

România Liberă România Liberă,
Casa Alba reafirma angajamentul Statelor Unite de a-si apara aliatii NATO

Statele Unite ale Americii au un angajament ferm fata de apararea reciproca intre aliatii NATO, a declarat joi Casa Alba, dupa ce candidatul republican la presedintia SUA, Donald Trump, a ridicat semne de intrebare privind angajamentul sau de a apara automat aliati NATO in cazul in care acestia sunt atacati, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Este oficial: Donald Trump, desemnat candidatul republican la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie

Donald Trump a fost desemnat oficial, marti, candidatul republican la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie in Statele Unite. Potrivit rezultatelor alegerilor primare, omul de afaceri in.

Iohannis: Romania, unul dintre cei mai fermi aliati ai Statelor Unite

Presedintele Klaus Iohannis a primit joi, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Camerei Reprezentantilor din Congresul Statelor Unite ale Americii, prilej cu care a evidentiat ca Romania este unul dintre cei mai de incredere si fermi aliati ai SUA in regiune, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale citat de Agerpres.

Donald Trump, oficial, candidat la Casa Alba

Mogulul imobiliar Donald Trump va reprezenta republicanii in cursa pentru Casa Alba. Dupa doua zile de dezordine, Partidul Republican l-a desemnat, oficial, candidat la prezidentialele americane.

Schimbare de situatie in cursa pentru Casa Alba: Donald Trump si-a redus distanta in sondaje fata de rivala sa Hillary Clinton

Potrivit unei anchete Reuters/Ipsos publicata marti, Donald Trump, candidatul republican pentru Casa Alba, si-a redus distanta in sondaje fata de rivala sa Hillary Clinton la 7%, fata de 15%, cat.

Donald Trump, oficial in cursa pentru Casa Alba

Donald Trump a fost desemnat, in mod oficial, candidatul Partidului Republican la alegerile prezidentiale care vor avea loc, in luna noiembrie, in Statele Unite. Numirea sa oficiala a avut loc, marti, la Conventia Republicana de la Cleveland.

Conventia republicana de la Cleveland marcheaza intrarea oficiala a lui Donald Trump in cursa pentru Casa Alba

Candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, Donald Trump, va fi nominalizat oficial in cadrul Conventiei care incepe luni in orasul Cleveland, din statul Ohio.

Cine va fi noul presedinte al Statelor Unite

Hillary Clinton, candidatul democrat prezumtiv, este favorita sa castige algerile prezidentiale din Statele Unite, cu 76% sanse, noteaza cotidianul The New York Times, care a aplicat un model complex de calcu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )