Libnet.ro
UNICEF

14:15

Casa Alba va solicita o autorizatie de trei ani pentru operatiunile militare impotriva gruparii Statul Islamic

B1 B1,
Casa Alba va solicita o autorizatie de trei ani pentru operatiunile militare impotriva gruparii Statul Islamic

La sase luni dupa inceperea loviturilor aeriene asupra gruparii Statul Islamic in Irak, Barack Obama se pregateste sa solicite oficial Congresului american autorizatia de a continua operatiunile militare. continuă pe B1

Casa Alba solicita Congresului un aviz pe trei ani pentru continuarea operatiunilor impotriva Statului Islamic

La sase luni de la inceperea raidurilor americane impotriva organizatiei Statului Islamic din Irak, Barack Obama se pregateste sa ceara in mod oficial Congresului SUA continuarea operatiunilor militare timp de trei ani, informeaza AFP.

Casa Alba: Un cetatean american este tinut ostatic in Orientul Mijlociu

Statele Unite mai au cel putin un ostatic in Orientul Mijlociu, a anuntat Casa Alba dupa confirmarea decesului angajatei umanitare Kayla Mueller, relateaza The Washington Post. Exista cel putin inca un.

Anuntul facut de Casa Alba. Un cetatean american este tinut ostatic in Orientul Mijlociu

Casa Alba a anuntat ca un cetatean american este tinut ostatic in Orientul Mijlociu, informeaza Washington Post. Exista cel putin inca un ostatic american in regiunea Orientul Mijlociu, a.

John Kerry nu exclude o candidatura la Casa Alba in 2016

Secretarul american de Stat John Kerry a declarat, duminica, intr-un interviu ca nu exclude o candidatura in 2016 la Casa Alba, care l-ar plasa in competitie directa cu Hillary Clinton, scrie Fox News. Nu poti.

Bacau: Profesor condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita

Un profesor de matematica din Onesti a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bacau la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita in forma continuata. Acesta a fost prins in flagrant de.

Fostul director al serviciilor sud-coreene de spionaj, condamnat la trei ani de inchisoare

Fostul director al serviciilor de spionaj sud-coreene a fost condamnat luni, in apel, la trei ani de inchisoare pentru tentativa de influentare a rezultatului alegerilor prezidentiale din 2012, relateaza agentia Yonhap in pagina electronica.

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, ar putea fi deconectata de la aparate chiar in ziua in care se implinesc trei ani de la decesul mamei sale

Bobbi Kristina Brown, singura fiica a cantaretei Whitney Houston, ar putea fi deconectata de la aparatele care o mentin in viata pe data de 11 februarie, chiar in ziua in care se implinesc trei ani de la decesul mamei sale, informeaza TMZ. com.

Bobbi Kristina Brown, singura fiica a lui Whitney Houston, ar putea fi deconectata astazi de la aparate, la exact trei ani de la moartea mamei sale

Bobbi Kristina Brown, singura fiica a cantaretei Whitney Houston, ar putea fi deconectata de la aparatele care o mentin in viata pe data de 11 februarie, chiar in ziua in care se implinesc trei ani de la decesul mamei sale, informeaza TMZ. com.

Galati: Fetita de trei ani, ranita intr-un incendiu puternic

O fetita in varsta de trei ani a fost ranita in urma unui incendiu puternic izbucnit, marti dimineata, in locuinta familiei acesteia, din comuna galateana Cosmesti, conform Mediafax.

ASF si asociatia actuarilor vor analiza daunele pe segmentul RCA din ultimii trei ani

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) si Asociatia Romana de Actuariat vor efectua o analiza a daunalitatii inregistrate pe segmentul politelor auto RCA in ultimii trei ani, a anuntat luni ASF.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3182 seconds )